esykas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2009 Καλησπέραέχω κάνει μια αναβάθμιση σε μητρική επεξεργαστή κάρτα γραφικών και μνήμες και έκανα κανονικά καθαρή εγκατάσταση στο σκληρό τα vista ok,έχω όμως και ένα δίσκο ακόμη με xp home τον οποίο τον φοράω όποτε θέλω να παίξω κάποια παιχνίδια για xp,το θέμα μου είναι ότι όταν πάνε να φορτωθούν τα xp κάνει restart και πάει στην οθόνη για safe mode από εκεί μπαίνω,δοκίμασα σε safe mode και έβαλα το cd από την μητρική και την γραφικών και εγκατέστησε όσα έδειχνε ότι ήθελε αλλά πάλι μία από τα ίδια!:help1:cpu amd 7750 2.7ghz motherboard asus m3a78 pro vga asus eah4670
theovaz Φεβρουάριος 25, 2009 #2 Φεβρουάριος 25, 2009 Εγκατέστησε το driver sweeper και μέσω αυτού βγάλε όλους τους drivers για vga/mobo,κάνε reboot και εγκατέστησε ξανά τους καινούργιους drivers;).
esykas Φεβρουάριος 25, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 25, 2009 κάνοντας πειράματα πριν δω την απάντηση σου πέρασα κάποιυς drivers από τη κάρτα και κατέβασα και το directx9 αλλά μετά από την επανεκίνηση τώρα κολλάει πλέον τη στιγμή που φορτώνει το κατεβατό με τις εντολές και δεν προχοράει παρακάτω!! σώζετε ή πάω για format
esykas Μάρτιος 2, 2009 Author #4 Μάρτιος 2, 2009 ΚαλημέραΜπορεί κάποιος να βοηθήσει να βάλω ξανά την μπάρα εργασιών στα ΧΡ στο κάτω μέρος διότι μετά από διάφορες δοκιμές με themes έμεινε επάνω και δεν βολεύει:computer:
whitesnake Μάρτιος 2, 2009 #5 Μάρτιος 2, 2009 κάνε δεξί κλικ στη μπάρα, απενεργοποίησε το "lock the taskbar" (ή -υποθέτω- κλείδωμα γραμμής εργασιών; ) και μετά με το ποντίκι την πας σε όποια μεριά της οθόνης θες.
esykas Μάρτιος 2, 2009 Author #6 Μάρτιος 2, 2009 κάνε δεξί κλικ στη μπάρα, απενεργοποίησε το "lock the taskbar" (ή -υποθέτω- κλείδωμα γραμμής εργασιών; ) και μετά με το ποντίκι την πας σε όποια μεριά της οθόνης θες.:dance3: thanks
Nephiλiμ Μάρτιος 3, 2009 #7 Μάρτιος 3, 2009 οι ερωτησεις που ηταν ασχετες με το αρχικο θεμα μεταφερθηκαν εδωhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=61442
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.