r0y4ax Μάρτιος 5, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Busbas νομίζω οτι απάντησες "μόνος σου" ρε φίλε RΕΙΙ ftw :D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Μάρτιος 6, 2009 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 τι bugs αντιμετωπισες με rampage???? εγω με 1001 bios κανενα προβλημα και ο busbas oc εχει στο μυαλο τουΔεν μπορώ να παίξω καλά τις μνήμες, μια φορά μου είχε κολλήσει το ποστεράκι, χαμηλό bclk σε σχέση με άλλες μητρικές, τα 2 πρώτα pci δεν μου παίζουν καλά με μια ΗD2400Pro που έχω...Αυτά όλο και κάποια άλλα θα βρω στην πορεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 6, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 Δεν μπορώ να παίξω καλά τις μνήμες, μια φορά μου είχε κολλήσει το ποστεράκι, χαμηλό bclk σε σχέση με άλλες μητρικές, τα 2 πρώτα pci δεν μου παίζουν καλά με μια ΗD2400Pro που έχω...Αυτά όλο και κάποια άλλα θα βρω στην πορεία...1 μπορει να φταινε οι μνημες ποστερακι? ,bclk που σταματας?cf/sli δεν εχω δοκιμασει ακομα παντως δοκιμασε 1001 bios μηπως και στρωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Μάρτιος 9, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 1 μπορει να φταινε οι μνημες ποστερακι? ,bclk που σταματας?cf/sli δεν εχω δοκιμασει ακομα παντως δοκιμασε 1001 bios μηπως και στρωσει Mπα τίποτα...Τα ίδια...Βclk 211 σταματλαω με το ζόρι...Μάπα κομμάτι μου έκατσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Μάρτιος 9, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 τι να σου πω το πιο πιθανο αυτο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.