Jump to content

ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ACER & PHILIPS

vasilis_ts

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια η γνωμη σας για τις οθονες ACER & PHILIPS? Εχω βρει μια οθονη PHILIPS 22'' με DVI και αναλυση 1680χ1050, 129€, και μια ACER 21,5'' με DVI και HDMI και αναλυση full HD 1920χ1080, 159€. Δεν ξερω ομως τις ACER καθολου σαν οθονες, ουτε τις PHILIPS, δεν τις εχω δουλεψει. Μονο απο LG ξερω. Για πειτε καμια γνωμη.

Καταλαβα ηδη... Αλλα μαλλον σε tn-panel θα καταληξω γιατι δεν εχω διαθεση να πληρωσω πολλα. Το μειονεκτημα του tn-panel ειναι μονο οι περιορισμενες γωνιες θεασης η εχει και κατι αλλο? (Σαν οθονες γενικα οι ACER και οι PHILIPS τι λενε?)

Tελικα πηρα την ACER Η223ΗQ, 21,5'' με DVI και HDMI και αναλυση full HD 1920χ1080, 159€. Ελπιζω να βγει καλη.

Ποιά LG έχεις δουλέψει?

Την L1982U-BF 19''. Πολυ καλη οθονη. Την εχω δυο χρονια αλλα πλεον μου πεφτει αρκετα μικρη και δεν ειναι και wide. Τωρα ετοιμαζομαι για την W2452V-PF 24''.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.