Jerry007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Είναι κάμποσος καιρός που έχω αυτο το κινητάκι(2 χρονάκια) και καλά κρατεί! Τώρα τελευταία βέβαια είναι πολύ αργό.. Δεν φταίει η κάρτα μνήμης και διέγραψα όλα τα άχρηστα αρχεία που είχα μέσα,ένα πράγμα που έχω να κάνω καιρό είναι το firmware update.Το είχα κάνει μια φορά απο το site της sony ericsson και μου προκάλεσε προβλήματα. Τελευταίο upate που του είχε γίνει ήταν πρίν 10 μήνες που είχε κολλήσει(άσπρη οθόνη,δεν ανταποκρίνεται κτλ.) Θα το έστελνα να το κοιτάξουν στο service αλλα είμαι εκτός εγγύησης Οπώτε αναρωτιομουν εαν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 να βγαλεις τα οποια themes εχεις βαλει format την ακαρτα μνημης και την εσωτερικη.. αυτα. εμενα μολις χθες απεβιωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Όταν λές να τα βγάλω?Να μην τα χρησιμοποιώ καθόλου δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 ναι.βαραινουν τρελα το κινητο.βαλε τα default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Φλάσαρε το με νέα Rom Εγώ ήθελα να βάλω αυτή με Flash Menus, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα http://flash-lite-tutorial.blogspot.com/2007/03/how-to-implement-flash-lite-menus.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Ε αυτό είναι δικό μου μότο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 23, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 Το είχα δει παλιώτερα αλλα ήθελε ένα ειδικό καλλώδιο και όχι το απλό usb,δεν ξέρω άμα κάτι άλλαξε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Φεβρουάριος 23, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2009 :worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship: στον pavly Μετά απο μονομαχία face-to-face με vista-usb wire-w810i βγήκα νμικητής(Χρησιμοποιώντας το laptop που έχει xp ) Ακολούθησα όλη την διαδικασία και έβαλα ένα σωρό themes Τίποτα άλλο ενδιαφέρον παίζει?:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.