Jump to content

Φωτισμός για το κουτί

Jerry007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να βάλω στο Stacker μου 2 ή 4 λάμπες για να φωτίζουν το εσωτερικό.

Τώρα μπορεί να με βοηθήσει κανείς να επιλέξω?Τι να προτιμήσω?Πια εταιρία έχει τις πιο ισχυρές?

Ψάχνω σε άσπρο χρώμα

Δεν έχει και πολλά uv components το κουτί αλλα δεν ξέρω εαν είναι τα πλαστικά της μητρικής(maximus formula)

Ιδέες?

Λευκες εχει πολυ ισχυρες η Revoltec.

Δεν ξερω αν ειναι οι πιο ισχυρες αλλα σιγουρα φωτιζουν πολυ περισσοτερο απο Akasa πχ.

παίδες επειδή ψάχνω και εγώ για λάμπες, οποιος εχει δει σε πορτοκαλι ας το μαρτυρήσει...:pleasantry:

Εγώ στην ελληνική αγορά δεν έχω δει ποτε μου πορτοκαλι neon :tomato::hm:

πορτοκαλι ψαχνω και εγω..ειχε τυχει να βγω καπου εξωτερικο αλλα ξεχασα το σιτε...

τελος παντων κατεληξα οτι ασπρες με μια πορτοκαλι μεμβρανη θα ειναι οκ

παιδια κατι σχετικα με τις λαμπες,αν καουν στο 10 ημερο εχουν εγγυηση?γιατι το eshop μου λεει πως δεν εχουν καθολου! θελω να ψαξω να του την πω,οχι για τα 8 ευρω αλλα γενικα! γινεται κατι καινουργιο για υπολογιστη να μην εχει εγγυηση?

απαγορευεται να μην σου δηνουν εγγυση τουλαχτιστον για εναν χρονο 1 οταν το αγοραζεις με αποδηξει αγορας

μου ειπε πως δεν εχουν εγγυηση κ δεν γινεται.πηρε κ στα κεντρικα μπροστα μου κ καλα να ρωτησει.

ναι εχθες κ αυριο θα παω να τις δωσω πισω τις λαμπες κ αν δεν τις παρει θα του πεταξω κ μια φωτοτυπια απο αυτο στην μουρη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.