Grobath Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2009 Κατέβασα τα vista business απο το site της microsoft και πήγα να το γράψω με το imgburn σε dvd από το iso που κατέβασα αλλά όταν ανοίγω το DVD από τον Υπολογιστή μου έχει μέσα ένα Read me αρχείο που λέει "This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification." Το έχω γράψει λάθος; Πώς να το γράψω το iso στο DVD για να κάνω format το pc;
kallileo Φεβρουάριος 23, 2009 #2 Φεβρουάριος 23, 2009 Κανε το mount σε virtual drive και κανε copy disk...
MOS Φεβρουάριος 23, 2009 #3 Φεβρουάριος 23, 2009 Power Iso ή Magic Iso....Εγω σου προτεινω το Power Iso...και το καις αμεσως.....αλλιως κατεβαζεις το Daemon Tools το κανεις mount και μετα αντιγραφη....
pluss Αύγουστος 4, 2010 #5 Αύγουστος 4, 2010 Θέλω να κατεβάσω κι εγώ τα Windows Vista από το site της Microsoft. Που ακριβώς μπορώ να τα βρω;
SirDiman Αύγουστος 4, 2010 #6 Αύγουστος 4, 2010 Μπορεις μεσω του MSDNA http://msdn.microsoft.com/en-us/academic/default.aspx
SirDiman Αύγουστος 4, 2010 #8 Αύγουστος 4, 2010 ...αρκει να έχεις βέβαια πρόσβαση στην υπηρεσία.Αλλιως κατεβαζεις απο το internet καθαρα iso και χρησιμοποιείς δικο σου-αυθεντικό serial key.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.