Jump to content

Καλύτερο psu 700-750W????

agelosLX

Recommended Posts

Το psu είναι το σημαντικότερο part για την σωστή λειτουργία του pc οπώτε μην το τσιγκουνεφτείς ;)

Εγώ άμα αγόραζα αυτη την στιγμή θα έπερνα αυτό.

Οπώτε θα σου έλεγα μάζεψε κάτι παραπάνω και και θα με θυμηθείς :victory:

Ειμαι μεταξυ του coolermaster 700 ucp και του PCP&C 750 Silencer quad..μεταξυ των δυο ποιο θα επιλεγατε? ιδια χρηματα ειναι ακριβως.

εγω μιας και εμεινα υπερευχαριστημενος με το Etasis το 750αρι θα σου προτεινα το αντιστοιχο 850αρι στα 99Ε...

Για μένα καλύτερο τροφοδοτικό είναι το πρώτο αλλά το δεύτερο είναι περισσότερα watt!Είναι το τι θες κιόλας η παράμετρος η σημαντική και αν σου χρειάζονται και πόσα watt!

Ε κοίτα..όσα περισσότερα Watt τόσο το καλύτερο. Επίσης δεν θέλω θόρυβο και τέτοια και να μήν δουλεύει στην τσίτα! + τα χρήματα(δεν πάω πάνω από 130)

Ειμαι μεταξυ του coolermaster 700 ucp και του PCP&C 750 Silencer quad..μεταξυ των δυο ποιο θα επιλεγατε? ιδια χρηματα ειναι ακριβως.

Και εγω στηνω τωρα ενα καινουργιο pc για ενα φιλο και ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτα τα 2 τροφοδοτικα και δεν ξερω πιο απο τα δυο να παρω! Οριστε και τα λινκ απο τα τροφοδοτικα!

1)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806672

2)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650953

Την βοηθεια σας για να κανω την καλυτερη επιλογη! Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εγω που εχω το pcp&c μπορω να πω οτι ειναι δυνατο..και ησυχο..

Τωρα οποιο απο τα δυο και αν παρεις θα εισαι ικανοποιημενος

Και τα 2 αποτι βλεπω εχουν 5 χρονια εγγυηση οποτε βουρ.:man_in_love:

• 3 weeks later...

Coolermaster απο εμενα

• 2 weeks later...

Επειδη ειμαι κι εγω σε φαση αγορας τροφοδοτικου..... με ενδιαφερει πολυ η κουβεντα κι επανερχομαι.

Το Hipro με εγγύηση εφ' όρου ζωής από το Πλαίσο δεν ειναι καλη περιπτωση?

Στο review εδω παντως λενε καλα λογια, απ οτι μπορω να καταλαβω.:to_pick_ones_nose3:

Να ενημερώσω οτι τελικά πήρα το παραπάνω Hipro 750 και είναι τέρας:jump1:

Αθόρυβο, δροσερό και δειχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα.!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.