Jump to content

Water Cooling parts...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον...Εχω το συστημα απο κατω και θελω να του βαλω νερακι στον επεξεργαστη και ισως στις καρτες και τις μνημες... Δεν εχω ΙΔΕΑ απο water cooling. Θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει λιγο τα parts, ποσο κανει το καθενα, αν λεει κιτακι η να το φτιαξω μονος μου (ενας θεος ξερει πως θα γινει αυτο) και αν γενικοτερα αξιζει... Το budget κυμαινεται στα 230-280 ευρω... Ευχαριστω για την υπομονη! :)

Με το κουτακι που εχεις μαλλον πας σε εξωτερικη υδροψυξη, θα σε ενοχλει κατι τετοιο? Αλλιως πρεπει πρωτα να ξεκινησεις απο αλλαγη case.

Με το κουτακι που εχεις μαλλον πας σε εξωτερικη υδροψυξη, θα σε ενοχλει κατι τετοιο? Αλλιως πρεπει πρωτα να ξεκινησεις απο αλλαγη case.

Εκτος και αν τα πάει καλά με εργαλεία και τρύπες και μπορεί να το βάλει πάνω από το case με αποστάτες ;)

Βασικά μπορεί στο συγκεκριμένο κουτί να βάλει ένα μονό στο exhaust fan και ένα διπλό με μόντα στον π΄πατο του κουτιού(ή τριπλό εάν θυσιάσει το cage των σκληρών).;)

δεν γινετε ετσι αγορινα... αμα δεν ξες ουτε τα βασικα μην ξεκινας καθολου. αντιθετως ξεκινα να διαβαζεις. τοσα thread υπαρχουν.

απαραιτητα μερη ειναι:

Ψυγειο (μπαινει και εσωτερικα και εξωτερικα)

Αντλια (--//--)

Μπλοκ Επεξεργαστη (εσωτερικα lol)

Reservoir (εσωτερικα και εξωτερικα)

Tubes(aka λαστιχα/σωληνες) που συνδεουν τα parts μεταξυ τους και μεταφερουν το δροσερο νερακι

Απο εκει και περα αν θελεις να ψυξεις καρτα γραφικων/μνημες/chipset παιρνεις αλλα μπλοκ και τα βαζεις στο κυκλωμα.

Στα πολλα θεματα που ηδη υπαρχουν αναφερεται η σειρα με την οποια πρεπει να μπουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.