Jump to content

Δίκτυο:Ζητάει κωδικό ενώ δεν έχω βάλει

blkik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω σπίτι 2 υπολογιστές με win Xp pro gr με το sp3 και όλα τα updates συνδεμένους μέσω του Linksys WAG354G. Το δίκτυο αρχικά δούλευε μια χαρά μετά όμως από την τελευταία φορά που έκανα format(και τους δύο) μου ζητάει κωδικό για έχω πρόσβαση από τον ένα υπολογιστή στον άλλο και αντίστροφα.

Για την ακρίβεια βγαίνει ένα παράθυρο με username guest το οποίο είναι γκρι μιας και έχω απενεργοποίηση το profile του guest, και περιμένει να βάλω το pass

Στους λογαριασμούς και στα δύο μηχανήματα υπάρχει μόνο ο διαχειριστής.(Εχω σβήσει και τον λογαριασμό .net)

Οι υπολογιστές βλέπουν ο ένας το άλλον κανονικά και firewall δεν υπάρχει

Τι φταίει?

post-1185-1416073857,8072_thumb.jpg

Για να μπορέσεις να συνδεθείς θα χρειαστεί κάποιο account, και εφόσον έχεις διαγράψει τα πάντα εκτός από τον Admin, λογικά δε θα σε αφήσει.

Δε χρειάζεται shared folder για να μπορέσει να δεί το άλλο pc. Οι εκτυπωτές των win είναι από default shared.

Ναι δεν είχα κάνει share αλλά νόμιζα ότι οι default φάκελοι που έχει(εκτυπωτές και κοινόχρηστα έγγραφα έφταναν).

Έκανα και άλλον ένα φάκελο και δουλεύει τώρα

Τhanks Astrolabos

webhunter πάντα ένα λογαριασμό είχα και δούλευε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.