Jump to content

Απεδρασε παλι ο Παλαιοκωστας και ο Ριζάι...με ελικοπτερο...!!!!!

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Παντως ειπαν οτι οι πιλοτοι ολων των ελικοπτερων της αστυνομιας ειχαν ρεπο εκτος απο εναν που θα βρισκονταν αργοτερα το απογευμα για να καλυπτει το ντερπι.:T:

γιατι δε σηκωναν ενα απατσι?:tomato:

Μην το γελάς:

- Στις ΗΠΑ θα είχε σηκωθεί και παίζει να το είχε καταρρίψει σε κανα λιβάδι/θάλασσα.

- Κι εμείς αν σηκώναμε 2-3 τις αστυνομίας, θα μπορούσαν να κοντρολάρουν την όλη κατάσταση. Το να πυροβολήσεις ένα ελικοπτερο πάνω από κατοικημένη περιοχή (όπως είπαν μερικοί) είναι απόλυτα λανθασμένο, αλλά το να το παρακολουθήσεις στενά μέχρι και την προσγείωσή του (δεν έχει άπειρα καύσιμα) δεν είναι κάτι το τραγικό...

Ή νομίζουν ότι ο Old-Kostas θα το έριχνε ωσάν καμικάζι πάνω σε σπίτια για να τους απειλήσει...?

Δεν χρειάζεται να πέσει χρήμα για να γίνει τέτοια απόδραση... αρκει η ανικανότητα και η ασχετοσύνη

τα πηραν χοντρα ολοι.

απλο:cool:

Δεν χρειαζεται φιλε μου.. Ειμαστε τοσο μπαχαλο που δεν χρειαζεται να πληρωσεις για να κανεισ κατι τετοιο.

Θρασος θελει μονο, γιατι οσο να ναι , εκεινη την ωρα καποια αυξημενα ποσοστα αδρεναλινης υπαρχουν.

Ασχετο αλλα η αποδραση τι ποινη εχει?

Ενδιαφέρον θα εχει το ανοιγμα μερικών λογαριασμων οπως ειπανε :pleasantry:

Καλά εισαστε τοσο ευκολόπιστοι που πιστευεται πως ΟΛΑ μα ολα ηταν συμπτώσεις ? Ενταξει δεν λεω πως η μηχανη των φυλακων τους εστρωσε κοκκινο χαλι να φυγουν , αλλα και τον 8χρονο ανηψιο μου να βαλεις να ορισει πρόγραμμα τους 2 κυριοτερους κακοποιους που κατι μερες νωρίτερα τους ειχαν βρει σύνεργα για αποδραση δεν τους προαυλίζεις μαζι :happy2:

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=35061

O aplha αποκαλύπτει την πλάτη της συνεργού του Παλαιοκώστα

Μα ποσο παραπάνω μπορούν να το λιώσουν το θέμα; Ανοιγω να δω τηλεόραση και βλέπω τον Παλαιοκώστα Εθνικό Ήρωα! "Δεν σκοτωσε κανεναν ποτε", "ο συγχρονος Ρομπεν των δασών", "σπουδασε πολλά παιδιά"...

Μήπως και μεις να αρχίσουμε να ληστευουμε τράπεζες;

Μα ποσο παραπάνω μπορούν να το λιώσουν το θέμα; Ανοιγω να δω τηλεόραση και βλέπω τον Παλαιοκώστα Εθνικό Ήρωα! "Δεν σκοτωσε κανεναν ποτε", "ο συγχρονος Ρομπεν των δασών", "σπουδασε πολλά παιδιά"...

Φαντασου οτι οτι ληστευε το εδινε σε ιδρυματα και τετοια....

Εγω τον παραδεχομαι παντως, αν και δεν ξερω τι εχει κανει στο παρελθον.

Θελει μεγαλα @@ για κατι τετοιο, και εγω εξ'αλλου στην θεση του το ιδιο θα εκανα.

Αφου ξερω οτι μπορω να βγω, χαζος ειμαι να κατσω μεσα ? :hehe: :hehe:

Έξυπνος και μοντέρνος.

Δεν υπολογίζει το χρήμα όταν πρόκειται για την εικόνα του.

Στο χωριό του όλοι οι κάτοικοι αφήνουν τα κλειδιά μέσα στα αυτοκίνητα τους, μήπως χρειαστεί επειγόντως κάποιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.