Jump to content

Πρόβλημα Εγκατάστασης Windows Vista

djamok

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα Σας...Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας...

Εχθές προσπάθησα να κάνω Format το pc μου και κατα τη διάρκεια της εγκατάστασης κόλλησε το pc μου με αποτέλεσμα να το κάνω επανεκκίνηση...

Την στιγμή που πάει να συνεχίσει την εγκατάσταση τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα...

"Your computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error.Windows intallation cannot proceed.To Instal Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation".

Πατάω το "οκ" και μου κάνει επανεκίνηση και ξανά μου βγαίνει το παραπάνω μήνυμα..

Τι να κάνω?

Υ.Γ= Παρατήρησα οτι δε πρέπει να μου διαβάζει το dvd των vista κατα την εκκίνηση του Υπολογιστή, γιατί οταν μου λέει "press any key to cd or dvd..." πατάω ενα οποιαδήποτε κουμπί και δε μου το δέχετε...

Ευχαριστώ!!!!

αν δεν διαβαζει το dvd δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι το μονο να καθαρισεις λιγο το δισκακι αν φταιει αυτο η να αλλαξεις σε καποια αλλη την συνδεση του dvd ελεγχο στα καλωδια...

Αν δεν σου διάβαζε το dvd των Vista δεν θα σου έλεγε να πατήσεις κουμπί για να αρχίσει από αυτό.

Δοκίμασες να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση; Όχι να συνεχίσεις αυτήν, νέα.

εννοω οτι ισως το dvd ειναι χαλασμενο σε καποιο σημειο και δεν το διαβζει η διακοπτει την εγκατασταση τσεκαρε αν δινει εντολες το πληκτρολογιο ποτε δεν ξερεις...

Ξέχασα να σας ενημερώσω ότι πρίν κάνω την εγκατάσταση των Windows ο Υπολογιστής είχε κλειδωθεί, μάλλον τα Windows θα τα κλειδώσανε... Δηλαδή όταν άνοιγα τον Υπολογιστή τα Windows μου είχε 3 επιλογές:

1. Να μπώ μέσω μόντεμ στο ίντερνετ.

2. Να βάλω διαφορετικό product key.

3. Μέσω Υπολογιστή να κάνω μερικές ρυθμίσεις...

Εγώ μέσω Υπολογιστή κατάφερα να κάνω install τα Windows και για γκατεμιά κόλλησε το pc μου.

Και έχω κολλήσει στο παραπάνω μήνυμα που πρωτοανέφερα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.