mea-culpa Φεβρουάριος 24, 2009 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 το θεμα ειναι οτι εχω κατεβασει και αλλους drivers και παλι το ιδιο προβλημα υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 24, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 κατεβασα την 0407 αυτην εχω αλλα μου βγαζει ενα αρχειο με καταληξη .rom δεν εχω ξανακανει update bios τι πρεπει να κανω και πως? αν μπορει καποιος να μου πει. κλικαρω το αρχειο αλλα μου βγαζει οτι τα windows πρεπει να ξερουν με ποιο προγραμμα εχει δημιουργηθει και τετοια. το κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 24, 2009 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2009 κατεβασε το 1502 ανοιξε το manual (2.1.4) και διαβασε προσεκτικα το ez flash 2 δεν ειναι δυσκολο αλλα θελει μεγαλη προσοχη κανε update απο usb flash (ποτε απο internet) μονο αν εισαι σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 φιλε μου vagchrist με την ψυχη στο στομα εκανα update bios γιατι ηταν η πρωτη μου φορα αλλα παλι τιποτα συνεχιζει να μη μου βγαζει τις καρτες ηχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 25, 2009 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Βαλε vista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 kallileo αυτο αποκλειεται αστο. Λες δεν υπαρχει αλλη λυση? κατι που θα μπορουσα να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 25, 2009 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 μετα το bios update αν δεν δοκιμασες βγαλε ολους τους οδηγους του ηχου και παλι απο την αρχη με τους καινουριους... κοιτα μηπως εχει καποια καινουρια ρυθμιση στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Φεβρουάριος 25, 2009 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Για δοκιμασε αυτοΠηγαινε volume-> option -> properties-> και ψαξε στο mixer device Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 eko το volume απο που να παω. απο πινακα ελεγχου? δωσε λιγο πια διαδρομη εννοεις?. vagchrist θα το κανω τωρα αυτο που λες ολο. σας ευχαριστω ολους παιδια να στε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52 Φεβρουάριος 25, 2009 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 Να ρωτησω και εγω 2 πραγματακια..... Τι αρχειο τρεχεις και με ποιο προγραμμα ? Μηπως τρεχεις AC3 αρχειο και δεν εχεις drv να παιξει ? μηπως καποιο DTS ? Γενικα δεν σου "περναει" τιποτα απο το HDMI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 τα τρεχω με kmplayer avi ταινιες θελω να παιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 driver για audio bus ποιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 παιδια λεει driver για audio bus ποιον εννοει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 25, 2009 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 παιδια ποιο driver να βαλω για την realtek μονοο καρτα γιατι οποιο driver και να βαλω μου βγαζει συνεχεια την hdmi output δεν μου βγαζει την κανονικη realtek και για το bus ακομα δεν εβγαλα ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Φεβρουάριος 25, 2009 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2009 driver απο το link που σου εδωσα στο #10αν ειναι αργο απο εδω http://downloads.guru3d.com/Realtek-HD-Audio-2.16-Driver-download-2163.html εχει και vista μαζι εσυ χρησιμοποιησε αυτους για xpτο audio bus θα μπει μαζι με τους realtek οδηγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 26, 2009 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 παλι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 26, 2009 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Λοιπόν έριξα μια ματιά στο manual της μητρικής... Θα βάλεις HDAudio Controller Enabled Front Panel Select HD Audio SPDIF_OUT Mode Setting HDMI Output (και όχι SPDIF OUT αυτή αναφέρεται στην optical out της μητρικής) Μετά μπές στα windows και βάλε drivers ξανά και βλέπουμε αν θα στο εμφανίζει στην διαχείρηση συσκευών. EDIT :: Μάλλον τα είχες βάλει έτσι απο ότι είδα τώρα (fail)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Keeper Φεβρουάριος 26, 2009 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 Νέα παρατήρηση...Επειδή τυχαίνει και έχω και εγώ philips hd οθόνη, είδα πριν λίγο σε μία δοκιμή...ότι έχει 2 επιλογές για σύνδεση HDMI. Η μια σε μένα λέγεται PC και η άλλη HD, περιέργως στην λειτουργία PC ο ήχος κόβεται ενώ στην HD παίζει μια χαρά...για τσέκαρε τις ρυθμίσεις σου και στην tv σου...(Βέβαια δεν λύνεται το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται καθόλου το HDMI στην διαχείρηση αλλα γράφω μια extra info) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 26, 2009 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 παιδια δεν ξερω αν βοηθησει καθολου αλλα αυτη ειναι η τηλεοραση που εχω http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=gr&ctn=32PFL7762D/12&mid=Link_FAQs&slg=ENG Link to comment Share on other sites More sharing options...
mea-culpa Φεβρουάριος 26, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2009 εμενα στην τηλεοραση δεν δειχνει hdmi στις ρυθμισεις ηχου η τηλεοραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.