Jump to content

Λειτουργία κάμερας παρακολούθησης χώορυ

apagal

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αυτή τη κάμερα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615200 για την παρακολούθηση ενός χώρου.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1-Τη νύχτα θα φαίνεται τίποτα ή προτείνετε τίποτα άλλο?

2-Ποιός είναι ο ακριβής τρόπος σύνδεσης?Είναι ασύρματη αλλά πώς την αναγνωρίζει το router δε μπορώ να καταλάβω.Ή συνδέεται στον υπολογιστή?Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Υ.Γ.:Ξέχασα να σας ρωτήσω αν θα μπορώ να έχω πρόσβαση από μακριά...Με μια 2 mbps γραμμούλα....

Προφανως με καποιο USB stickΑκι θα συνδεεται και σχετικα με την παρακολου8ηση υπαρχει προγραμμα στο κινητο που οταν καποιος μπαινει στο σπιτι αμεσως ενεργοποιηται η καμερα και βλεπεις απο το κινητο ποιος ειναι,δεν το εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι καλο.!!

Προφανως με καποιο USB stickΑκι θα συνδεεται και σχετικα με την παρακολου8ηση υπαρχει προγραμμα στο κινητο που οταν καποιος μπαινει στο σπιτι αμεσως ενεργοποιηται η καμερα και βλεπεις απο το κινητο ποιος ειναι,δεν το εχω δοκιμασει αλλα πρεπει να ειναι καλο.!!

χαχα αυτο που λεει και ο τυπος στην tv τα ψιψιψινια με τα κοκοψοφια.....:tomato:

για βράδυ το ψιλοξεχνάς...

τη συνδέεις πρώτα ethernet, της περνάς τα στοιχεία του wifi σου και μετά είσαι οκ...

για να έχεις πρόσβαση, στήνεις κάποιο dynamic dns και port forward στο router σου και θα μπαίνεις στην web σελίδα διαχείρησης της κάμερας από όπου θες...

με ότι γραμμή και να πας να μπεις, το φρένο θα είναι το upload της γραμμής που θα κουμπώνει η κάμερα, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα...

για να έχεις πρόσβαση, στήνεις κάποιο dynamic dns και port forward στο router σου και θα μπαίνεις στην web σελίδα διαχείρησης της κάμερας από όπου θες...QUOTE]

Όλο το άγχος μου αυτό είναι.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

για να έχεις πρόσβαση, στήνεις κάποιο dynamic dns και port forward στο router σου και θα μπαίνεις στην web σελίδα διαχείρησης της κάμερας από όπου θες...QUOTE]

Όλο το άγχος μου αυτό είναι.Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής?

φτιάχνεις account dyndns.com ή no-ip.com ή κάπου αλλού, και φτιάχνεις ένα url της αρεσκείας σου, πχ apagal.ath.cx

συνήθως δίνουν ένα tray application (ή βάζεις τους κωδικούς στο router σου αν το υποστηρίζει) και συνέχεια αντιστοιχεί αυτό το url με την τρέχουσα ip που σου έχει δώσει ο isp σου...

το web interface της κάμερας "ακούει" με τη σειρά του σε κάποιο port και εσωτερική ip... εστω 192.168.0.50:3000

εσύ δηλώνεις στο ρούτερ σου ότι έρχεται απ΄έξω και ζητάει την port 3000, να τον προωθεί στην εσωτερική 192.168.0.50

μετά, όπου κ αν είσαι, βάζεις apagal.ath.cx:3000 και μπαίνεις στην κάμερα:neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.