Jump to content

AXP Simple Power 630W

vagioss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλήμερα σε όλους.την περασμένη εβδομάδα ρωτούσα να μου δώσει κάποιος λίγο απο την γνωση του για την 4870χ2.τελικα πηρα την gtx285 αλλα εχω προβλημα,οταν παιζω πανω απο 5 λεπτα κανει restart το συστιμα και μενη στασιμο χωρις να με βγαλει καν στο μενου της μητρικης τι μπορει να φταιη μαλλον το τροφοδοτικο πιστευω ασχετος της υποσχομενης παροχεις τουυπαρχει πιθανοτιτα να φταιη κατι αλλο και τελικα τι τροφοδοτικο να βαλω.:happy2:

Καλημερα...Ελπιζω να εβαλες τα pin τροφοδοσιας...:p

Για δοκιμασε αμα καθεται καλα η καρτα..μην σε βαλουμε για το παραμικρο να παιρνεις psu..

Εβαλα τα pin εξυπακουεται αυτο

επισης δοκιμασα και με ενα παιχνιδη strategi επειδη εχει χαμηλες απαιτισης εκει,την παλεψε και λειτουργουσε κανονικα, αλλα στα first person και συγκερκιμενα στο blak site area 51 που το δοκιμασα παιζη για λιγο και μετα κνει restart.:suicide:

Φίλε μου έχω ακριβώς τον ίδιο συνδιασμό GTX285 + AXP Simple Power 630 και αντιμετωπίζω ακριβώς τα ίδια προβλήματα..μετά από μισή ωρα σε fps παιχνίδια με τέρμα τα γραφικά μου σβίνει ή κάνει reboot + ότι ο ανεμιστήρας του κάνει πολύ θόρυβο(που σημαίνει ότι δουλεύει στην τσίτα). Εγώ προσωπικά παράγγειλα άλλο τροφοδοτικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Το ίδιο σε συμβουλεύω κ σένα να κάνεις..

Δές και κάποιο απ' τα Silverstone που έχει το Πλαίσιο..Έχω ακούσει καλά λόγια :)

Σε εφαγε η Dfi και δεν βλεπεις τιποτα :hehe:

Ειπε οτι πηρε το παιδι..:devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.