Jump to content

ψυκτρα για i7 4ghz??

ApolloTonKosmo

Recommended Posts

καλημερα παιδια και καλες αποκριες.

Εχω εδω και λιγο καιρο τον ι7 920 πανω σε rampage 2 extreme me corsair 1600 c8,τροφοδοτικο corsair 750,και δυστυχως λογο περιορισμενων οικονομηκων δεν αγορασα ψυκτρα για τον επεξεργαστη απο την αρχη. Αλλα οπωσ ολοι ξερουμε καλιο αργα παρα ποτε ... οποτε και ειμαι αναμεσα στις 2 παρακατω

1.cooler master z600

2.thermalright ultra 120

εχουν την ιδια τιμη και οι ανεμιστηρες θα ειναι δυο σε push pull.

υγ. ο επεξεργαστης ειναι στα 3ghz(150 bclock) με 1.1 ρευμα(μαμα) σταθερος αλλa εχω 84 βαθμους σε πληρη φορτο.

Ακουω γνωμες και προτασεις και για οποιαδηποτε αλλη ψυκτρα θελετε. ευχαρηστω.

απλα πειτε μου πια απο τις δυο προτηματε η προτεινετε μου καποια αλλη. Επισης θα με ενδιεφεραι πολυ αν οσοι απο εσας εχετε τις εν λογο ψυκτρες και τον ι7 920 σε σιχνοτητα πανω απο 3.7 να μ πειτε και σε τι περιπου θερμοκρασια βρησκετε οταν ειναι σε πληρη φορτο. Οτι μπορειτε αν δεν μπορειτε κανενα προβλημα και παλι ευχαρηστωωωω!!!!!!

Αερόψυκτρα για i7 @ 4GHz δεν υπάρχει άλλη απο την Ultra 120 Xtreme. Στον 965 μου, στα 4.0GHz με 1.26 ρεύμα ειμαι orthos stable @ 67-68-66-64 στους πυρήνες... Με εναν 120άρη Koolance (φασαριόζικος αλλα κανει δουλειά).

Εγώ φίλε μου στα 3.8 έχω full load 75 βαθμούς με 1,35 vcore.

Καθόλου περίεργο. Η τάση που δίνεις στον 920 σου, ειναι λιγο υπερβολική. Με λιγους πρόχειρους υπολογισμούς μπορείς να δεις τι ακριβώς πάιζει:

fvn.jpg

Εχω πάρει μέσες τιμες για τα VIDs των επεξεργαστών για να είναι πιο φανερό. Και οι δύο επεξεργαστές ειναι με TDP @ 130Watt και VID @ 0.80-1.375...

Βλέπεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η τάση που δίνεις. Προσπάθησε να την ελαττώσεις και να βρεις την χαμηλότερη δυνατή που είσαι σταθερός...

Αερόψυκτρα για i7 @ 4GHz δεν υπάρχει άλλη απο την Ultra 120 Xtreme. Στον 965 μου, στα 4.0GHz με 1.26 ρεύμα ειμαι orthos stable @ 67-68-66-64 στους πυρήνες... Με εναν 120άρη Koolance (φασαριόζικος αλλα κανει δουλειά).

+1.Τον ίδιο συνδυασμό έχω και είναι πόλύ καλός....Και για bench στα 4400mhz πάνω από 85oC δεν πάει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.