Jump to content

2x8800GT vs 4870 1GB

stergi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στο pc μου εχω 2x8800GT σε SLi αγορασμενες εδω και εναν χρονο. Θα αξιζε να τις αλλαξω αγοραζοντας μια 4870 1gb ? 'H οι αποδοσεις θα ειναι περιπου ιδιες...? Η αναλυση στην οποια παιζω ειναι 1600x1400 σε 20" οθονη.

Πηγαινε σε αυτη την σελιδα και δες τις διαφορες τους....

*κατω απο την 8800GT εχει μια επιλογη multi-gpu ενεργοποιησε την για να δεις σε SLI...

Νομιζω με μικρη διαφορα μετραει το SLI....

Και εγω με 2 καρτες ειμαι...

Πιστεύω οτι δεν αξίζει ακόμα να αλλάξεις καθώς ειναι δυνατες για να τρέξουν ακόμα και τελευταία παιχνιδια

Τι αναλυση ειναι τουτη? crt??:blink:

Και εγω με 2 καρτες ειμαι...

Πιστεύω οτι δεν αξίζει ακόμα να αλλάξεις καθώς ειναι δυνατες για να τρέξουν ακόμα και τελευταία παιχνιδια

Τι αναλυση ειναι τουτη? crt??:blink:

Οχι.Σε tft 20.1" LG... δεν νομιζω να κανω λαθος... :...:

Ναι κανεις λαθος...:)

Η αναλυση σου ειναι 1680 επι 1050 :p

Απο τι αλλο αποτελείται το συστημα σου?

κρατα τις καρτουλες σου,παρε μια καλυτερη ψυχτρα γιατι μαλλον αυτη που εχεις δεν κανει καλη δουλεια ή εσυ δεν την εχεις βαλει καλα,και επενδυσε τα σε κατι αλλο.

το μονο "-" ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση που εχεις με τις GT.

ΧΑΛΑΡΑ τις κρατας...δεν ηρθε ακομα η ωρα τους, πολυ περισσοτερο σε σχεση με μια 4870...

Να μου λεγες για GTX 285 ή 4870Χ2 να σου πω προχωρα, αλλα τωρα εισαι αρχοντας!

Πάρε και μια καλή ψύχτρα και θα πάς πολύ εύκολα στα 3.2.

???????????????

To μόνο που ίσως θα σκεφτόμουνα είναι μήπως κανά παιχνίδι δεν παίζει καλά με SLI οπότε μια ισάξια μονή είναι καλύτερα... :shifty:

για το cpu λέει. Πάντως και με stock είσαι καλά στα 3

καλα δεν ειναι απολυτα αλλα την παλευει.Το καλοκαιρι ομως δεν θα την βγαλει δροσερα.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.