Jump to content

BILL5

Recommended Posts

Με το κουπονι που δινουν στις καινουργιες καρτες γραφικων της ΑΤΙ, ειναι τελειως δωρεαν το παιχνιδι ή κανουν καποια εκπτωση απλα?

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply
Σύγκριση DX9vsDX11

Για DX10 δε βλέπω να γίνεται κουβέντα;)

Σαν κάτοχος κάρτας που δεν έχει υποστήριξη DX11 ελπίζω σε τίποτα modifications/tweaks που θα βελτιώνουν το οπτικό αποτέλεσμα. Θα δούμε...

Ε μα πως θα κάνανε να φανεί μεγάλη η διαφορά του DX11? Δεν έβαλαν DX10.. καλή σκέψη

Προς το παρόν, ΟΛΟΙ μπορείτε πανεύκολα να πάτε να πειράξετε το settingsconfig. ένα xml αρχειάκι μέσα στο φάκελο documents>my games>dirt2, και να αλλάξετε τις τιμές... το θυμήθηκα από το πρώτο dirt και όντως ισχύει και εδώ, και πιάνει στάνταρ γιατί είδα και αναβάθμιση γραφικών, (για την ακρίβεια, τούμπανο γίνεται!), και μείωση frames (μείωσα το ΑΑ και όλα ΟΚ)

Μπορείτε χειροκίνητα να γράψετε:

όπου "false">"true"

όπου "medium" ή "low">"high" ή "ultra"

όπου "0">"1" για να ενεργοποιησετε κάποιο feature

όπου "512" ή "1024" μπορείτε να το αυξήσετε π.χ. σε "2048"

Και επίσης όπου δείτε τα νούμερα 1,2,3 που συνήθως αναφέρονται σε ποιότητα-ποσότητα, μπορείτε να τα αυξήσετε και αυτά..

Επίσης δείτε και την επιλογή "surfaces".. και αυξήστε την τιμή

Τα περισσότερα είναι "πετσοκομένα" από default αλλά...

Αξίζει πολύ να ασχοληθείτε και να πειραματισθείτε, αναβαθμίζεται τρελλά το game..

Μετά μέσα στο παιχνίδι, εκεί που είναι τα graphic options, μου τα βγάζει όλα ως custom (δεν θα πρέπει να αλλάξετε καμμία τιμή, ούτε να κάνετε καμμία αλλαγή από εκεί)

Προσοχή, κάποια δεν μπορούν να πάρουν όλες τις τιμές, και θα σας το γυρίσει στο default σε αυτήν την περίπτωση

Πχ αν από "1" βάλετε "2" >"3">"4" και δεν πιάσει το "4", θα σας το γυρίσει στο "1", να το τσεκάρετε

Mετά ξανασυζητάμε τη διαφορά που κάνει το DX11...

(Seb, έχεις τρελλαθεί τελείως? Μου συγκρίνεις frames με single GTX285 (όπου έβαλα και το πιο βαρύ 8ΧΑΑ (QCSAA) και με 5870CF? Είδες διαφορά και χάρηκες ε? :getlost: - Καλά εδώ βγάζεις άχρηστη την 295, τι να λέμε.. sorry ε? δεν φταίω εγώ, κάτσε να χαρείς τις καρτούλες σου, δε λέω δώσε μετρήσεις εντυπώσεις κτλ. αλλά δεν σου φταίνε οι υπόλοιποι.. Φιλικά ε?! Και sorry για το off.. )

ρε παιδια ενα game εβγαλε η ATI για να διαφημισει της καρτες της,με την NVIDIA θα ασχολουμαστε συνεχεια

εξαλλου ποσα nvidia optimized games υπαρχουν.... σχεδον ολα και ποσα ati optimized δυο τρια ελεος δηλαδη........

Από μένα 9,9/10 για το παιχνίδι

Καλά γραφικά και πολύ όμορφα θα έλεγα (ειδικά οι πίστες με βλάστηση)

Simulation όσο πρέπει για τα γούστα μου

Πολύ ελαφρύ

Το μόνο μείον είναι τα "βιντεομενού". Και δεν περνιούνται κιόλας

Όπως είπε ο kibill13 για το settingsconfig , μπορεί να μας δείξει κάποιος, με 5870, το αρχείο να δούμε με τι ρυθμίσεις παίζει. Σε 1280*1024 με 4xMSAA και όλα στο full έχω 55-60 fps, με το πσ της υπογραφής

μονο στο νερο βλεπεις διαφορα με dx11;; απο 9 σε 11 θα περιμενα οι διαφορες να ειναι τεραστιες...

Πάλι καλά που και σε μια κάρτα της ATI βάλανε ενα παιχνίδι της προκοπής σα bundle... Το ενεργοποίησα πριν λίγο μεσω steam, αιντε να δούμε...

Πάλι καλά που και σε μια κάρτα της ATI βάλανε ενα παιχνίδι της προκοπής σα bundle... Το ενεργοποίησα πριν λίγο μεσω steam, αιντε να δούμε...

2 παιχνιδια ειχε μεσα! Το dirt 2 αλλα και το battlestations pacific midway!!!! Τι αλλο ηθελες και το AVP μαζι με το νεο crysis!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.