Jump to content

BILL5

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Παίζεται με πληκτρολόγιο αυτό; Εννοώ αν παλεύεται, γιατί το τελευταίο NFS δεν την πάλευε.

ολα παλευονται και παιζονται...

κανω καλυτερους χρονους σε σχεση με pad:happy2:

Νομίζω πως η -κορυφαία ομολογουμένως στα racing games- codemasters πρέπει να πάρει μαθήματα όσον αφορά τα controls από την Slightly Mad Studios (λόγω NFS shift το λέω). Αν και δεν έχω παίξει το DIRT 2 οπότε επιφυλάσσομαι, γι'αυτό και θα μιλήσω για το Grid... Πήγα να παίξω μετά από καιρό GRID (1η φορά με τιμονιέρα, με gamepad έπαιζα) και όσο και αν ρύθμιζα τα settings, ο ρεαλισμός δεν έφτανε το Shift με τίποτα.

Έχω καταλήξει να πιστεύω πως ένα racing game θα παίζει καλα είτε με keyboard/gamepad, είτε με τιμονιέρα, αλλά σπανίως το ίδιο καλά με κάθε είδους χειρισμό. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το development και το μοντέλο ελέγχου που έχει υιοθετηθεί.

Στην αρχή με το pad του x360 απογοητεύτηκα απο τον χειρισμό, "έκοβε" απότομα και άτσαλα και ένιωθες ότι έστριβες "στον αέρα" -

Φαίνεται να είναι όμως θέμα συνήθειας... τώρα παίζει μια χαρά (αυτή την αίσθηση έχω) ελέγχω καλύτερα το αυτοκίνητο, στρίβω με τις πάντες, κατεβαίνουν και οι χρόνοι..

Κατά τα άλλα, super μου φαίνεται το παιχνιδάκι, και πολύ καλά γραφικά, φωτισμοί λάμψεις surfaces, και καλή "μηχανή" θα έλεγα (καλύτερα από το πρώτο dirt - συγκριτικά πάντα)

Σε 1920*1200 με 8ΧQCSAA, ultra preset, και γενικώς όλα "τέρμα δεξιά" (win7) - minimum 46 average 55 - πάει και πολύ ομαλά στο μάτι, δεν "σπάει" η κίνηση ούτε όταν γίνεται πανικός, κρατάει σταθερό το frame rate

Yπόψιν αυτά με μία GTX285... Δεν βλέπει ακόμα SLI , εντάξει demo είναι..

(...Eλπίζω ε? Γιατί η AMD προπαγάνδα εκεί στην αρχή δεν μου άρεσε.. :D )

Ναι αλλα tesselation και τα αλλα feature που εχει η 5970 δεν εχεις!!! :hehe:

Εχω 90αρι average default τις καρτες!!!

Αντε ρε ΑΤΙ με τους drivers ξυπνα τα κτινοι να γινει πανικος....βγαζουν γλωσσα τα old parts :hehe:

Seb άσε τα tesselation, τα νερά και τα FPS και κάνε κανά χρόνο :p

:hehe: θα κανω, απλα περιμενω να δω που θα πεσουν οι χρονοι....

Επιτέλους!!! Το βρήκα (όχι που θα μου ξέφευγε:devil: )

Το τραγουδάκι είναι απο Elbow-Grounds for divorce

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.