Jump to content

BILL5

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον παιδες.Μολις ετρεξα το Demo!Μπορω να πω οτι ετρεχε μια χαρα σε DX11 ολα maxed με χ8 AA σε 1680χ1050 αναλυση με μερικα framedrops ομως!Το συστημα μου ειναι ενας q6600 στα 3,4 ,μια 5870 στα 1000/1250 ,και 4 gb Μνήμη 667 Mhz @ 721 :crazy_pilot:

Το βαλα κι εγώ..

65.5 average fps , 56.3 minimum fps

1920 x 1080 4x AA η καρτα στα 900/1300 :)

Πφφφ...Να και ένα παιχνίδι που παίζει στους ι7 καλύτερα απο τους Κουαντ :p

1920x1200+x8AA -> ULTRA GRAPHICS

Average 90 fps

min 75

default οι καρτες 850/1200

Σιγα μην παιζει καλυτερα σε i7!!! Τα ιδια ειναι με τον Quad μου....

ισως ανεβασω το βραδακι!!! Παντως και στο χβοχακι μια χαρα ηταν για 4ετιας μηχανημα! Απλα στο pc ειναι πολυ πιο eyecandy

φαινεται να ειναι πιο ελαφρυ απο το DIRT 1,και μια 4850 να εχετε τρεχει ανετα

settings

1680x1050

high

4x AA

min_fps=47

av_fps=56

δεν παιζω πολλα παιχνιδια..εμεινα εκπληκτος απο το σηματακι στην αρχη "amd the future is fusion"...:p

Mεχρι να το συνειδητοποιησω πεφτει στο καπακι το σημα της intel..και ηρθα στα ισια μου :hehe:

(τουλαχιστον λειπει αυτο της nvidia:p)

τιμονιερα μαλλον θεωρειται απαραιτητη..

και οπως ειπωθηκε και παραπανω vga friendly.

μια απο τα ιδια και απο εδω με 4850 oced και εναν 8500 στα 3,8ghz ολα τερμα στα 1680 τρεχει νερακι και βασικα πολυ σταθερα.εχουν κανει καλη δουλεια

Πολυ ελαφρυ παντως

1920x1080 8xAA ULTRA Preset

CF: min_fps="73.996826" av_fps="87.171036

ΝΟ CF: 58 min

Mε CF παντως παρολο το framerate παει πολυ κοφτα και επιβαλεται vsync. Χωρις CF δεν εχει κανενα προβλημα.

δεν παιζω πολλα παιχνιδια..εμεινα εκπληκτος απο το σηματακι στην αρχη "amd the future is fusion"...:p

Mεχρι να το συνειδητοποιησω πεφτει στο καπακι το σημα της intel..και ηρθα στα ισια μου :hehe:

(τουλαχιστον λειπει αυτο της nvidia:p)

τιμονιερα μαλλον θεωρειται απαραιτητη..

και οπως ειπωθηκε και παραπανω vga friendly.

Στην Κινα που το επαιξε με MOMO τιμονιερα ηταν πολυ καλυτερο....με το χειριστηριο ειναι λιγο γιουχου το παιχνιδακι!

Για τον φούτσο είναι το νερό, 2-3 άχαρα βουναλάκια και τίποτε άλλο, στο oblivion πιο αληθοφανές ήταν όταν περνούσε απο μέσα ο χαρακτήρας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.