Jump to content

BILL5

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Κλέψιμο γιατί, εναλλακτική, συντομότερη διαδρομή είναι - και στο single player μια χαρά τα χρησιμοποιείς εάν τα μάθεις.

Mια χαρα εισαι ρε συ... Το benchmark οσες φορε και να το τρεξεις ολο διαφορετικα νουμερα θα βλεπεις.

Σε παω στοιχημα οτι ingame δεν θα πεφτει κατω απο 60.

Σωστό αυτό που λες γιατί και εγώ που έτρεξα το benchmark 2 φορές είχα λίγο διαφορετικά αποτελέσματα.

Σε ανάλυση 1920x1080 4xAA και Ultra Settings την πρώτη φορά εμφανίζει:

Average 59.22 fps

Minimum 44.86 fps

Και την δεύτερη φορά εμφανίζει:

Average 58.29

Minimum 47.56

Μόνο 1 fps πτώση στο average έχει την δεύτερη φορά και 3 fps αύξηση στο minimum.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος παίζει άνετα σε αυτές τις ρυθμίσεις.

:banging:

Μπορει καποιος να μου ανεβασει ενα screenshot απο τον task manager ποση μνημη τραβαει το παιχνιδι οταν μπαινει κανονικα σε μια πιστα του....

Σε Windows 7 32bit !!

• 2 weeks later...

Καλησπέρα

εχω ενα προβλημα

εχοντας τερματισει το παιχνιδι ( λεει 100%) μου εχει ακομα κλειδωμενα X-games στα achievements ( τα 3 κλασσικα τα εχω νταξει ) και αν παω στα στατιστικα καποια δεν ειναι φουλ πχ high jump high roller

υπαρχει προβλημα;

• 1 month later...

Ξεθάβω το θεματάκι για μια ερώτηση!!

Κοιτάζοντας στο site codemasters υπάρχει 1 patch για dirt 2 (efigs) http://www.codemasters.co.uk/downloads/results.php?type=Patch,Upgrade. Ανοίγοντας το game ψάχνει αν υπάρχει τίποτα καινούργιο για download αλλα δεν έχω δει να εγκαταστήσει κανένα νεο patch. Τι κάνω? Τα εγκαθιστώ??????

φίλε μου δυστυχώς δεν έχω ιδέα για τα pach που έχουν βγει, αλλά θα το κοιτάξω κάποια στιγμή μήπως υπάρχει κάτι (αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι).

Το μόνο που έχω πάθει τελευταία, είναι ότι έχει χαθεί από το τέλος κάθε αγώνα το replay! Δηλαδή ούτε ξεκινάει να δείχνει το replay ούτε μου βγάζει επιλογή να το δω! Δεν μπορώ να βρω αν υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση. Αν ξέρει κάποιος...

• 2 weeks later...

ρε μαγκες το εβαλα σημερα το παιγνιον...

τι arcadιλα ειναι αυτη ρε?

νομιζα οτι στα colin μακρεη εβαζαν κανονικες πιστες και ειχαν και μια δοση ρεαλισμου στο χειρισμο, οχι ετουτο το πραγμα! :suicide:

ρε μαγκες το εβαλα σημερα το παιγνιον...

τι arcadιλα ειναι αυτη ρε?

νομιζα οτι στα colin μακρεη εβαζαν κανονικες πιστες και ειχαν και μια δοση ρεαλισμου στο χειρισμο, οχι ετουτο το πραγμα! :suicide:

Δυστυχως φιλε ο ρεαλισμος εχει φυγει απο εδω και καμια 10αρια χρονια απο αυτη τη σειρα!:slap:

Το παιχνίδι το είχε δώρο η 5870Vapor-X που πήρα, αλλά σκέφτομαι να το κρατήσω ή να το πουλήσω; Βλέπω στην ελληνική αγορά έχει 26,40€ ενώ στο steam 50€. Να το κρατήσω ή να το δώσω;

Μου τη δίνει γιατί δεν υποστηρίζει εγγενώς την τιμονιέρα μου...

Έχω παίξει το demo, χειρότερα από το PC και με πιο λίγα FPS :)

• 4 months later...

καλησπέρα,

το εγκατέστησα σήμερα το παιχνιδάκι, ωραίο φαίνετε, όμως δεν είμαι σίγουρος αν

παίζει σε dx 11. Έχω βάλει το ultra preset σε ανάλυση 1080P (1920x1080) . Στο benchmark

είμαι average 146 Fps & 111 Minimum Fps . 5970 + 5870 (Trifire) 800core/1000mhz mem

4Ghz i7 930 . 10.4 --> Driver Packaging Version 8.724-100412a-098727E-ATI .

Λογικά όταν παίζω, πρέπει να είναι DX11 enabled, αλλά όταν τρέχω το bench δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Πως θα το δω αυτό ?

*ναι αυθεντικό είναι...από steam.

καλησπέρα,

παίζει σε dx 11. Έχω βάλει το ultra preset σε ανάλυση 1080P (1920x1080) . Στο benchmark

είμαι average 146 Fps & 111 Minimum Fps . 5970 + 5870 (Trifire) 800core/1000mhz mem

Λογικά όταν παίζω, πρέπει να είναι DX11 enabled, αλλά όταν τρέχω το bench δεν είμαι και πολύ σίγουρος.

Πως θα το δω αυτό ?

DX11 τρεχει!

To καταλαβαινω και απο τα fps που εχεις

Για να τρεξει DX9 θα πρεπει να κανεις μια αλλαγη μεσα απο το .cfg που εσυ δεν την εχεις κανει απο οτι καταλαβαινω.

καλησπέρα,

Πως θα το δω αυτό ?

Αν εχεις προβλημα με το dx11 (tesselation) μπορεις να το δεις τρεχοντας ενα unigine.

Ασχετο αλλα η 3η καρτα σε μενα εδωσε ενα 30% plus και στα minimum και στο average.

post-2962-1416074592,6258_thumb.jpg

thanks για τις απαντήσεις !!

βασικά μου πρέκυψε πρόβλημα, μετά από λίγο μου πετάει error --> DiRT 2 executable has stopped working

από ότι βλέπω με ένα search το έχει πολύς κόσμος, πως το διορθώνουμε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.