Jump to content

BILL5

Recommended Posts

Σημερα ειπα να βαλω το παιχνιδι και στο λαπτοπ του αδερφου για να πεξουμε κανα λανακι. Επειδη το λαπτοπ ομως εχει ελληνικα vista οταν πρεπει να κανω log in se acount δεν μπορω να αλλαξω την γλωσσα σε αγγλικα για να βαλω τα user kai pass. to alt+shift δεν παιζει μεσα στο παιχνιδι. Ακομη και απο πριν αν μπω στο παιχνιδι με γυρισμενη την γλωσσα στα αγγλικα παλι παει στην default οταν πατισω μεσα για να γραψω. Ουτε και αν ειμαι ειδη signed in me to windows live games το δεχεται. Υπαρχει καποια λυση? δεν εχω δοκιμασει ακομα να κανω copy paste τα αρχεια του profile απο το pc sto laptop. Αν και νομιζω δεν θα παιξει Lan γιατι θα δει τα ιδια acounts...

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply
Mια χαρα εισαι ρε συ... Το benchmark οσες φορε και να το τρεξεις ολο διαφορετικα νουμερα θα βλεπεις.

Σε παω στοιχημα οτι ingame δεν θα πεφτει κατω απο 60.

απο μεσα οταν οδηγας δεν πεφτει με τιποτα αλλα αν βλεπεις το αμαξι απο εξω πεφτει στα 54 52 fps,με αυτες τις ρυθμισεις που ανεφερα πριν,τι ειναι καλυτερο ΑΑ εντος η AF εντος η ενα απο τα δυο εντος?

απο μεσα οταν οδηγας δεν πεφτει με τιποτα αλλα αν βλεπεις το αμαξι απο εξω πεφτει στα 54 52 fps,με αυτες τις ρυθμισεις που ανεφερα πριν,τι ειναι καλυτερο ΑΑ εντος η AF εντος η ενα απο τα δυο εντος?

Προσωπικα επειδη ειναι arcade, το παιζω απο την εξωτερικη καμερα πισω απο το αμαξι. Στην πιστα στο Λονδινο που ειναι νυχτα με μονη 5870 (900/1300, ultra 2xAA) εβλεπα 55fps minimum. Καθολου ασχημα!

Αν θες παντως μπορεις να το παιξεις με 2χΑΑ και στο high, κλοκαρε και λιγο την 5870 στα 900/1300, και θα εχεις πιστευω 58-60fps σταθερα.:beer:

ρε παιδιά , έχει το παιχνίδι κάπου να παίρνει demo και timeframe απο μόνο του? να δω και εγώ τι πιάνει η μόνή 5870?

Η βάζετε fraps και απλα χαζεύετε τα καρέ?

ΠΟΥ το έχει? 'εχω φάει τον κόσμο...

Γιατί πως θα συγκρήνουμε μεταξύ μας αν δεν έχουμε κάτι κοινό

ΠΟΥ το έχει? 'εχω φάει τον κόσμο...

Γιατί πως θα συγκρίνουμε μεταξύ μας αν δεν έχουμε κάτι κοινό

το dirt2 δεν πεζει στα xp? οταν παω να το ανιξο μου βγαζι σφαλμα. η καρτα ειναι 4850.

εχει κανεις καμια ιδεα?

το dirt2 δεν πεζει στα xp? οταν παω να το ανιξο μου βγαζι σφαλμα. η καρτα ειναι 4850.

εχει κανεις καμια ιδεα?

Μια χαρά παίζει στα XP, κάποιο άλλο είναι το πρόβλημα σου.

Το παιχνιδι παιζει με τιμονιερα- gamepad ??

ειναι σα να λες αν το word υποστηριζει keyboard:p

Καλημερες

Τι εγινε ρε παιδια ; cheating και στο dirt2 ;

Ημουνα στην liriver και εκανα spectate ενα τυπο που μονο απο βουνα δεν εκοβε.

Οταν του ειπα για cheating αυτος απλα μου ειπε οτι υπαρχουν σε καποιες πιστες τα

λεγομενα shortcuts που σου δινουν ενα πλεονεκτημα. ελεος

Ευχομαι με το πρωτο patch να τα μαζεψουν γιατι εφαγα τρελλο ξενερωμα.

σε πολλες πιστες υπαρχουν 2 διαδρομες.Μια ο κανονικος ο δρομος και η αλλη που ειναι αναμεσα απο δεντρα.

Δεν εννοεις αυτο ετσι ;Γιατι αυτα τα δρομακια τα εχει ο χαρτης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.