Jump to content

BILL5

Recommended Posts

ΡΕ παιδιά έχω το 1 και δεν ξέρω αν αξίζει να το τσιμπήσω και αυτό... Έχει μεγάλες διαφορές? Η οδήγηση συμμαζεύτηκε καθόλου? Γιατί, οκ, arcade, αλλά μερικές φορές ξέφευγε στο διάολο η σακαράκα...

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Παιδες μια ερωτηση!

Σε windows7 πως γινεται να παιξω το παιχνιδι σε direct9?

Θελω να το κανω απο περιεργεια για να δω τη διαφορα εχει στα γραφικα σε σχεση με το dx11 που παιζω!

Παιδες μια ερωτηση!

Σε windows7 πως γινεται να παιξω το παιχνιδι σε direct9?

Θελω να το κανω απο περιεργεια για να δω τη διαφορα εχει στα γραφικα σε σχεση με το dx11 που παιζω!

Kανεις δεν γνωριζει????

στο games, πας στο παιχνιδι που θελεις, δεξι κλικ ->play dx9

Εκανα δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο του dirt μεσα στο steam αλλα δεν εχει την επιλογη play dx9..

Δοκίμασε να πας :

My Documents/My Games/Dirt 2/hardwaresettings/hardware_settings_config.xml

και να κάνεις το :

directx forcedx9="true" αντί για ''false'' που είναι τώρα

Για όποιον θέλει να μεταφέρει τα saves του σε άλλο PC:

Πηγαίνετε: C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\ και αντιγράψτε τους φακέλους GFWLive & XLive, αλλά και τον DiRT2 που βρίσκεται στο Documents>My Games. Σε 'μένα δούλεψε μια χαρά :)

πολυ καλο και ωραιο δεν λεω, σκετη πορωση αλλα κατι μικροατελειες τις εχει:

Ειμαι με το Hummer που λετε στο χωμα, τρακαρω σε ενα δεντρυλλιο και βγαινει total loss...wtf??? Και οχι μονο με δεντρυλλια, αλλα και με ξυλινους φραχτες, πετραδακια του κιλου κτλ...

τι γινεται με τα Physx:shutup: αυτου του παιχνιδιου???

Ρε παιδιά, εντάξει, έκανα 5 ώρες λόγω ασύρματου να κατεβάσω το παιχνίδι, έκανα όλες τις διαδικασίες με τους λογαριασμούς και την εγκατάσταση, ΔΕΝ έδωσα το key που μου στείλανε μετά τη registration (δεν το είχα σημειώσει σε hard-copy αλλά και δε με άφηνε να μπω σε περιβάλλον 2D!!!) και μπήκα στο παιχνίδι ΧΩΡΙΣ να ολοκληρώσω τα σπαστικά περί "δημιουργίας χαρακτήρα", έφαγα στη μάπα το μπλα-μπλα και τις παρλαπίπες όλες κτλ κτλ κτλ με αποτέλασμα να κολλήσω 5 φορές στον πρώτο αγώνα και τελικά.... να μην μπορώ να βγώ από το παιχνίδι!!!!!

Πως βγαίνει κάποιος από το παιχνίδι βρε παιδιά? ? ? ? ? Τι θα έπρεπε να γνωρίζω που μου διαφεύγει? ? ? ? Έχω μείνει στις εποχές του απλού, περιεκτικού και αποτελεσματικού "QUIT".... :red:

OK, I'll try it... Wish me luck!

EDIT: Σε ευχαριτώ πολύ, δουλεύει!

btw, μάλλον θα χρειαστώ τιμονιέρα... Πάντως τα γραφικά είναι πανέμορφα.

όσο με τσάτισε το γεγονός ότι δεν είχε κάποια αναφορά στην μνήμη του colin mcrae τόσο συγκινή8ηκα όταν τελείωσα το αγώνα που ξεκλείδωσε και το video που έδειξε μετά από αυτον.

ηθελα να το παιξω εξυπνος και εγω....

μετα απο ωρες gaming με το dirt2 , ειπα να βαλω το RBR.

απο δεντρο σε δεντρο πηγαινα :p

εχω ενα θεμα αλλαξα την 4870χ2 με μια 5870, πως μπορω να καταλαβω οτι τρεχει σε DX 11 το παιχνιδι γιατι εγω δεν ειδα καμια διαφορα στα γραφικα και στο G15 οταν ξεκιναει το παιχνιδι γραφει στην οθονη DIRT DX9 τι γινετε βρε παιδια για δωστε τα φωτα σας!!

η καρτα ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5870-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH31-L0UAY00T.htm εβαλα για αρχη τους 9.12 hotfix και το παιχνιδι ηταν σε DX9 τους εβγαλα και εβαλα αυτους που δινει η asus και το παιχνιδι επαιξε κανονικα σε DX11 τι γινεται ουτε εγω καταλαβα και σε 3DMARK 06 με τους 9.12 hotfix το νουμερο ηταν 20.302 και με αυτους απο την asus 20.652 με τα ρολογια μαμα και στις 2 μετρησεις.

Το vsync στο on σου κλειδωνει τα fps στα 60. Καντο off και ξανατρεξε το bench

με το vsync off min_fps="48.401356" av_fps="72.881783"

τι λεει τωρα?

Mια χαρα εισαι ρε συ... Το benchmark οσες φορε και να το τρεξεις ολο διαφορετικα νουμερα θα βλεπεις.

Σε παω στοιχημα οτι ingame δεν θα πεφτει κατω απο 60.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.