Jump to content

BILL5

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply
Ρε παιδιά εμένα κολλάει ενώ παίζω και μου λέει dirt2 executable σταμάτησε να λειτουργεί,καμιά ιδέα?

googλαρα φυσικα μπας και βρω λυση και παρολο που παρα πολυ εχουν το ιδιο προβλημα μ`εμενα λυση δεν βρηκα.

Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα δοκιμασε αυτο.

Ανοιξε το steam πηγαινε στο My games κανε δεξι κλικ στο DiRT 2 πηγαινε properties -> local files και πατα verify integrity of game cache. Εγω ειχα 5 αρχεια προβληματικα.

Στο επομενο run μου εβγαλε να περιμενω μεχρι να τα διορθωσει και μετα ολα μια χαρα.

Dolly εγω λεω η NVIDIA να φερει γρηγορα το FERMI γιατι οι ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ που πουλαει για καρτες θα την ριξουν Β΄ Εθνικη!

Βρε, μην σκάσει μύτη ο kbilly φοβάμαι και θα έχει και 1000 δίκια :hehe:

Όχι βρε, δεν τρέχει τίποτα σιγά τώρα...

Απλά ενθουσιάζεται και πορώνεται λίγο παραπάνω ο Seb (και ξεχνάει και λίγο.. :D ) δεν πειράζει, καλά κάνει, δεν τον κατηγορώ είναι ο τρόπος του έτσι - no offence!

Eπί του θέματος, πείραξε κανείς το αρχειάκι με τα settings? (documents>my games>dirt2) Είδατε καμμιά διαφορά?

(Είμαι με φρέσκο Install win7 και δεν το έχω βάλει ακόμα το game)

Η καλυτερη ενος πυρηνα καρτα της nvidia 285 gtx ή αλλιως ΜΟΥΣΕΙΟ ουτε με γερανο δεν πιανει την 5870! :hehe:

http://www.guru3d.com/article/colin-mcrae-dirt-2-vga-graphics-performance-review/6

με τη διαφορα, οτι και απο το Dirt (1) η ΑΤΙ 4870 ξεσκιζε... κανονικα την gtx285... και κατ επεκταση και την τοτε ΚΟΛΑΣΜΕΝΗ 295.. αλλα δεν ειδα τοτε αλλα σχολια...

Dolly εγω λεω η NVIDIA να φερει γρηγορα το FERMI γιατι οι ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ που πουλαει για καρτες θα την ριξουν Β΄ Εθνικη!

το καλοκαιρι παντως.. μια χαρα την περασες με την (πραγματικη) ξυλοσομπα... παντως.. τωρα σου ξυνισε..? (btw εχεις δει αποτελεσματα απο dirt2 σε sli 285?(kbilly where r u?:) ) γιατι αν εχουν το scalling του crysis (βλεπε 5-7% πιο αργες απο 5870 cf) τοτε "απο κοντα.."

Εχει ρυθμισεις για τιμονι,οπως το shift,γιατι η δικια μου ειναι παλια και δε θα παιζει αψογα...

τι levels ειστε ρε παιδια ; σημερα το απογευμα - βραδυ το ξεκινησα και μεχρι τωρα επαιζα:p

εφτασα 9

μπορω να πω οτι ελιωσα με την g25..δε ξερω , για να περναει η ωρα σου ειναι πολυ καλο παιχνιδακι.

sim - arcade θα το λεγα.

arcadia τελειως ειναι...αν ειχε τουλαχιστον καμια "αληθινη" πιστα wrc να γουσταρουμε θα ηταν οτι πρεπει..!:whistling

Απορω... τετοια γραφικα, τοση αναμονη, λιιιιιιιιγο ρεαλισμο παραπανω δεν μπορουσαν βαλουν!

Μου φαινεται οτι το colin mcrae 1 ηταν το καλυτερο της σειρας!

βρε παίδες από που κάνω save;

δεν κάνει μόνο του;από που ενεργοποιείται;

χθες το έκανα install και έχω φάει στη μάπα κανα 4 φορές το video intro + τον πρώτο αγώνα!

:rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.