Jump to content

BILL5

Recommended Posts

Εγω δεν πιστεύω ότι προσφέρει πολλά πρισσότερα από το Grid σε επίπεδο γραφικών.

Σε DX9 τουλάχιστον.

Η βλάστηση είναι όντως εντυπωσιακή.

Βασικά νιώθω ότι παίζω το Grid στο χώμα. Επίσης να πω ότι μέχρι χθες είχα εγκατεστημένο το Dirt 1 και μπορώ να πω ότι η διαφορά στα γραφικά δεν είναι αντίστοιχη της διαφοράς των release dates (2007 vs σχεδόν 2010).

Το παιχνίδι έχει πολλά καλούδια DX11, οπότε γιατί να το συγκρίνεις με DX9c το οποίο είναι 2.5 εκδόσεις πίσω; Για να συγκρίνεις κάτι πρέπει να το συγκρίνεις στο μέγιστό του. Δεν μπορείς να βγάλεις benchmark σε game που δουλεύει σε DX11 και να το τρέξεις σε μηχάνημα με VGA DX9. Δεν λέω, η μηχανή του όλη πατάει σε DX9 αλλά είναι τίγκα σε DX10/11 καλούδια που απογειώνουν τα γραφικά. Παίξτο σε 1920x1200(26")με όλα full και με DX11, και θα σε αποζημιώσει. Εγώ έχω πάθει πλάκα με τα γραφικά, δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με το GRID. Επίσης η υπεροχή των γραφικών δεν είναι μόνο και μόνο το οπτικό αποτέλεσμα. Είναι το πόσο προσοχή έχει δωθεί στην απόδοση ρεαλισμού των γραφικών. Π.χ.:

-Με την in-car camera βλέπεις τον οδηγό να κάνει τα πάντα. Βλέπεις το πόδι του που το πηγαίνει από το γκάζι στο φρένο και που αντιδρά επίσης εάν πατάς γκάζι ή φρένο.

-Τα wheel-spoilers κουνιούνται. Το είδα στο replay και έμεινα.

-Ο φωτορεαλισμός είναι κορυφαίος.

-Η απόδοση της ταχύτητας επίσης.

-Το αμάξι αφήνει ρεαλιστικά αποτυπώματα από τα λάστιχα στο δρόμο.

Μερικά από αυτά μπορεί να φαίνονται ασήμαντα ή και γελοία όταν τα περιγράφει κάποιος, αλλά είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και ανεβάζουν τα επίπεδα ρεαλισμού σε άλλο level.

:)

Γ*** το live μου μεσα Μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου εδω και δυο ωρες???

Φίλε,

πως θα κάνεις offline account. ;)
  • Replies 305
  • Created
  • Last Reply

@dimitris_s

μαζί σου:T: Εγω μίλησα για τη DX9 έκδοση του παιχνιδιού. Το διευκρίνισα κι' ολας.

btw είναι κομματάκι unfair η απουσία DX10 από το παιχνίδι. Έπρεπε να τονιστεί η διαφορά του DX11 και αυτή τονίζεται περισσότερο όταν τη συγκρίνεις με DX9.

Φίλε,

πως θα κάνεις offline account. ;)

Ξέρω πώς να κάνω offline ακκαουντ,αλλά το θέλω να παίζω και multi!(με το offline νομίζω δεν γίνετε...)

το παιχνίδι τα σπάει απλά αλλα με χαλάει το offline. με ATI 5970 έχω 77 fps.

έχουμε πηγες ποτε θα είναι συμβατό το live σε ελλάδα?

Μολις το επαιξα και ειναι κορυφαιο το game.απλα ξενερωνω που δν εχει το DX10.Δλδ βλεπω τις πετρες κατω και ειναι οπως ηταν στα παιχνιδια πριν 2 χρονια. :\\\

το παιχνίδι τα σπάει απλά αλλα με χαλάει το offline. με ATI 5970 έχω 77 fps.

έχουμε πηγες ποτε θα είναι συμβατό το live σε ελλάδα?

Θα φτιαξεις ενα hotmail england or ireland...και θα βαλεις αυτο στο account σου!

5 χρονια αυτο παλευουμε για xbox live στην ελλαδα αλλα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Μια χαρα παιζω online...Το εχει φτιαξει πολυ ωραια η codemasters . Σωστα δομημενο!

Το παιχνιδι τα ΣΠΑΕΙ απο παντου.

-GAMEPLAY γεια σας

-GRAPHICS γεια σας

Το παιχνιδι ειναι πραγματικη ΚΟΛΑΣΗ!

Ελα να σας βλεπω και στο online....

Πειτε μου και nicknames να σας κανω φιλους!!!

ρε παιδες.ενω μεσα στο game και συγκεκριμενα εξω απο το βανακι με το που περναει την πορτα τα frames ειναι στα 60 και μεσα στο game με πειραγμενα τα γραφικα απο hardware settings config που αναφερε ενας φιλος πιο πανω εχω 40 fps.παει μια χαρα παντου.δν εχω δει καποιο κολλημα η αποτομο drop στα frames.μεσα στο βαν ομως εχω 10 frames και η εικονα παει πολυ αργα.τι στο @@ λεω?παω να δω gpuz και βλεπω πως οταν ειμαι εκει μεσα η καρτα ξυνεται.GPU load 0%.ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

Η 5770 μου βγαζει 42 φραμεσ στα 1920 2ΑΑ και ολα ΦΟΥΛ.Δεν ειδ απουθενα κολληματα!

Αλλα ο χειρσιμος με παντ ειναι ελλεεινος...Ειδικα το ανιμεισον του τιμονιου ειναι γελοιο...

Στριβει τοσο γρηγορα το τιμονι που μ αποσπα την προσοχη κ δεν μπορω να παιξω...

Η 5770 μου βγαζει 42 φραμεσ στα 1920 2ΑΑ και ολα ΦΟΥΛ.Δεν ειδ απουθενα κολληματα!

Αλλα ο χειρσιμος με παντ ειναι ελλεεινος...Ειδικα το ανιμεισον του τιμονιου ειναι γελοιο...

Στριβει τοσο γρηγορα το τιμονι που μ αποσπα την προσοχη κ δεν μπορω να παιξω...

εχεις δοκιμασει να το ρυθμισεις απο το menu?ετσι ηταν θυμαμαι και στο grid αλλα ρυθμιζοταν πολυ ευκολα και εχει τις ιδιες ρυθμισεις με το dirt 2

αυτο ρυθμίζει απο μέσα ρε συ(controlls)πόσο να στρίβει. Το παιχνίδι τα σπάει, νταξ τα γραφικά είναι πολύ ωραία αλλά δεν έμεινα και με το στόμα ανοιχτό, αντε μην αρχίσουμε πάλι γιατί αν τα συγκρίνουμε με κάτι screenshots που βλέπαμε πριν κυκλοφορήσει δεν έχουν καμία σχέση. :hi:

Τα γραφικα του ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει με διαφορα....Απλα θες ΑΤΙ για να τα απολαυσεις :hehe:

Intel 975EE @ 4ghz

Intel DX58SO motherboard

6GB Crucial Ballistix @ 1800mhz

ATI 5970 graphics cards

ATI 5870 graphics cards

ATI 5850 graphics cards

ATI 5770 graphics cards

Windows 7 64bit (all updates applied)

Catalyst Dirt 2 Hotfix Beta driver

dirt2noaa.jpg

dirt2aax4.jpg

link

πολυ καλος ;)

η 8800gt που εχω βγαζει τα ιδια με την 5770:happy:

τα παραπάνω bench ομως είναι σε dx11. ΣΕ dx9 η 5770 ειναι πολύ πιο πάνω.

Χρειάζομαι βοήθεια. Πάτησα κάποιο συνδιασμό πλήκτρων και το παιχνίδι βγήκε από fullscreen σε window και δεν μπορώ να το επαναφέρω.

Ρε παιδιά εμένα κολλάει ενώ παίζω και μου λέει dirt2 executable σταμάτησε να λειτουργεί,καμιά ιδέα?

googλαρα φυσικα μπας και βρω λυση και παρολο που παρα πολυ εχουν το ιδιο προβλημα μ`εμενα λυση δεν βρηκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.