Jump to content

BILL5

Recommended Posts

Πάλι καλά που και σε μια κάρτα της ATI βάλανε ενα παιχνίδι της προκοπής σα bundle... Το ενεργοποίησα πριν λίγο μεσω steam, αιντε να δούμε...

Εμένα λέει σε 3 ώρες περίπου θα γίνει unlocked!

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά μια βοήθεια, πως κατεβάζουμε το παιχνίδι (σε 3 ώρες) από το steam? Προς το παρόν γράφτηκα, κατέβασα και τον installer, έκανα εγκατάσταση και ανοίγει κανονικά. Μετά? Βρίσκω το παιχνίδι και μου λέει για αγορά. Εγώ που έχω το κουπόνι???

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει please.

Ευχαριστώ!!!

Edit: Παρεπιπτώντος το demo δεν με ξετρέλανε. Περίμενα κάτι παραπάνω από τα γραφικά. Το dx11 είναι ενεργό από μόνο του με Win7 (κάρτα 5850) ή πρέπει να κάνω κάτι? Γιατί αν είναι έτσι τα γραφικά του dx11 δεν είναι και τίποτα τρομερό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σήμερα το κατέβασα και έπαιξα μόλις μια φορά οπότε δεν έχω και ιδιαίτερα σωστή αντίληψη.

ρε το μενου ειναι απιστευτα βαρετο.. αντε σου μιλαει ο τυπος 100 ωρες αντε κυκλους η καμερα.. ενας λογος για να μην παιξω καθολου...

Ρε παιδιά μια βοήθεια, πως κατεβάζουμε το παιχνίδι (σε 3 ώρες) από το steam? Προς το παρόν γράφτηκα, κατέβασα και τον installer, έκανα εγκατάσταση και ανοίγει κανονικά. Μετά? Βρίσκω το παιχνίδι και μου λέει για αγορά. Εγώ που έχω το κουπόνι???

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει please.

Ευχαριστώ!!!

Edit: Παρεπιπτώντος το demo δεν με ξετρέλανε. Περίμενα κάτι παραπάνω από τα γραφικά. Το dx11 είναι ενεργό από μόνο του με Win7 (κάρτα 5850) ή πρέπει να κάνω κάτι? Γιατί αν είναι έτσι τα γραφικά του dx11 δεν είναι και τίποτα τρομερό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σήμερα το κατέβασα και έπαιξα μόλις μια φορά οπότε δεν έχω και ιδιαίτερα σωστή αντίληψη.

Aγγλικα ξερεις ? Το κουπονι σου, λεει πως θα το κανεις!!! Δεν θελει και master να εχεις!!!

Quad rules

Πολύ καλό το παιχνίδι! Λίγο bloomάτο για τα γούστα μου, αλλά θα το διορθώσω πιστεύω.

Το μπλα-μπλα στα μενού μου την έχει δώσει και εμένα, αλλά ελπίζω να σταματήσει αμα προχωρήσει λίγο το παιχνίδι και μας τα έχει εξηγήσει ολα. Τι άλλο θα 'χει να πει πια ;

Aγγλικα ξερεις ? Το κουπονι σου, λεει πως θα το κανεις!!! Δεν θελει και master να εχεις!!!

Ναι φίλε μου έχεις δίκιο το λέει. Βέβαια όταν διάβασα το κουπόνι δεν είχα μπροστα μου το πρόγραμμα (steam) και δεν το παρατήρησα. Επίσης θα μπορούσα όντως να μην ξέρω αγγλικά και τέλος θα μπορούσες απλά να πεις: Ανοίγεις το πρόγραμμα>games>Activate a product on steam>Δίνεις κωδικό... Τέλος! Πιο λίγα θα έγραφες!

Πάντως ευχαριστώ.

Έχω βγάλει ήδη ένα X-games και προχωράω. To παιχνίδι "πυροβολάει", και τα controls είναι θεϊκά. Τέλος!

οσοι εχουν μια καρτα δεν χρειαζεται,παντως μιλαμε για παιχνιδι της χρονιας ανετα:clap:

Καλά παίρνω πίσω αυτά που είπα για το demo! Το παιχνίδι έχει απίστευτα γραφικά! Ειδικά πίστες με βλάστηση και οι νυχτερινές είναι τρομερές!

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σε καποια σημεία με i7-940, 6gb ram και την 5850 και νομίζω πως χάνει frames σε σημεία με φωτισμούς, καπνούς, κλπ. Περίεργο.

Η διαδικασία με το steam και το windows live (που χρειάζεται οπωσδήποτε για να μπορείς να σώσεις!!!) είναι πολύ ταλαιπωρία. Αλήθεια πως μπορώ να σώσω το παιχνίδι σε κάποιον δίσκο. Αν κάνω φορματ θα πρέπει αν το ξανακατεβάζω???

Γ*** το live μου μεσα :rant: Μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου εδω και δυο ωρες???

Εγω δεν πιστεύω ότι προσφέρει πολλά πρισσότερα από το Grid σε επίπεδο γραφικών.

Σε DX9 τουλάχιστον.

Η βλάστηση είναι όντως εντυπωσιακή.

Βασικά νιώθω ότι παίζω το Grid στο χώμα. Επίσης να πω ότι μέχρι χθες είχα εγκατεστημένο το Dirt 1 και μπορώ να πω ότι η διαφορά στα γραφικά δεν είναι αντίστοιχη της διαφοράς των release dates (2007 vs σχεδόν 2010).

Υ.Γ. :Παίζει να χρειαστώ και χειρουργική επέμβαση προκειμένου να μου αφαιρέσουν το gamepad από τα χέρια:smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.