Jump to content

BILL5

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Dirt 2 PC System Requirements

Recommended Specifications - Enhanced for DirectX 11

Processor: Intel Core i7 or AMD Phenom II

Memory: 3GB

HD Space: 10GB

Video Card: ATi Radeon HD 5700 Series

Minimum Specifications

Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz, AMD Athlon 64 3400+

Memory: 1GB (2GB for Windows Vista)

HD Space: 10GB

Video Card: ATI Radeon X1500, NVIDIA GeForce 6800

Tο HD5700 series αναμενόμενο και λόγω συνεργασίας AMD/Codemasters, αλλά και για τον προφανή φυσικά λόγο : no HD5700, no DX11:)

i7 όμως δε θυμάμαι να εχω ξαναδεί σε απαιτήσεις παιχνιδιού. Υπάρχει κάποιο άλλο ;

Ε ναι, αρχίσαμε και αυτές τις χαζομάρες τώρα, λες και υστερούν σε τίποτα τα 775 2 ή 4πύρινα σε παιχνίδια από τους ι7..

recommended ειναι ..τι να ζητησει?

Τα minimum καλυπτουν την τελευταια 5ετια..

Ε ναι, αρχίσαμε και αυτές τις χαζομάρες τώρα, λες και υστερούν σε τίποτα τα 775 2 ή 4πύρινα σε παιχνίδια από τους ι7..

http://www.pcgameshardware.com/aid,690488/Processor-benchmarks-with-Resident-Evil-5-Core-i7-reigns-Phenom-strong-Update-Lynnfield-results/Practice/

Το πρωτο dirt με AMD X2/opter-owned ητανε απαλευτο παντως, ειδικα στις πιστες με τα 10 buggie στην οθονη.

http://www.pcgameshardware.com/aid,690488/Processor-benchmarks-with-Resident-Evil-5-Core-i7-reigns-Phenom-strong-Update-Lynnfield-results/Practice/

Το πρωτο dirt με AMD X2/opter-owned ητανε απαλευτο παντως, ειδικα στις πιστες με τα 10 buggie στην οθονη.

Oντως απαλευτο ηταν! Αλλα ηταν και ελαφρως unoptimized δηλ. ειτε με cf ειτε χωρις δεν ειχε καμια διαφορα.

Και σε εμένα σερνότανε τότε το 1, και ήταν μάλιστα και ο λόγος που δεν το έπαιξα εν τέλει.

Αν θυμάμαι καλά ήμουν με χ2-4200, και 8800 GT. Και είχα βράσει που έβγαζε 10 καρέ, και νομίζω είχα απλά κατηγορήσει τον κακογραμμένο κώδικα.

• 2 weeks later...

Εγω θυμαμαι καλα ετρεχε...1280 βεβαια αλλα η 1900χτ το παιζε καλα!!!

και ο 6300 στα 3γχζ...Εζεις πως ειχατε προβλημα;

δεν ειχαμε Intel :p με 6600 στα 3.3 ghz η 8800gt εσφαζε και μαχαιρωνε το demo του dirt

Dirt I με 8800GTS 512MB και E6400 C2D, όλα stock, το πάλευε οκ σε 1680x1050 μόνο μετά από μερικά tweaks στις ρυθμίσεις. Τα βαριά (ΑΑ, AF) κομμένα εννοείται. Και με ΑΤΙ 1950Pro παιζόταν αλλά πιο βαριά και με υπομονή.

Με την 8800gtx και τον Ε6600 στα 3.2ghz το επαιζα με ολα τερμα(1280χ1024) τοτε το dirt αλλα σε μερικες πιστες πεφτανε αρκετα θυμαμαι τα fps και ειδικα στις εκκινησεις που ηταν ολα τα αμαξια μαζι...

Οταν εννοεις καλα βασικα τι εννοεις?

Στην πιστα με τα CORR με ΑΜD 6000x2 και 8800gtx τοτε μου πηγαινε με 35!

Σύγκριση DX9vsDX11

Για DX10 δε βλέπω να γίνεται κουβέντα;)

Σαν κάτοχος κάρτας που δεν έχει υποστήριξη DX11 ελπίζω σε τίποτα modifications/tweaks που θα βελτιώνουν το οπτικό αποτέλεσμα. Θα δούμε...

Dirt2 benchmarks

Νομίζω πως αυτά είναι καλά νεα. Προσωπικά τουλάχιστον τα περίμενα πολύ χειρότερα. Ας ελπίσουμε ότι εκεί θα κυμανθεί σε απαιτήσεις και η τελική έκδοση!

αναλογως...με καμια 5870 η 5850 ναι, αλλα αν δεις στα benchmarks η 5770 ειναι ακομα και στο dx9 πιο κατω απο την gtx260

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.