Jump to content

Απο Opera σε Firefox - Bookmarks, Wand, κ.α ?

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα, το τελευταιο καιρο το Opera crashαρει συνεχεια και καταντησε ενοχλητικο. Σε ΙΕ και Firefox δεν εχω προβλημα τοσο καιρο, μονο στο Opera!!

Οποτε αποφασισα να το γυρισω μονιμα σε FF.

Καποιες ερωτησεις ισως λιγο χαζες..

Μπορω να μεταφερω τα bookmarks μου απ'ευθειας απο Opera σε FF χωρις να χασω κανενα?

Μπορω να μεταφερω τα passwords του magic wand απο Opera σε FF χωρις να χαθει καποιο?

Οταν θελω να παρω backup για format, κανω οτι και στο Opera? Δηλαδη copy τον φακελο Profile απο το Documents & Settings?

Και η πιο ηλιθια ερωτηση...! Οταν εγκατεστησα το FF ηταν στα ελληνικα, αλλα δεν το χρησιμοποιουσα λογω Opera. Πως θα γυρισω το FF στα αγγλικα τωρα? Εψαξα αλλα δεν βρηκα καποια επιλογη ή ειμαι τυφλος ή οντως δεν υπαρχει μιας και ειχα περασει το ελληνικο? Μπορω να το περασω καπως στα αγγλικα ή απλα επανεγκατασταση με το αγγλικο FF?

Να πω οτι εδω και μιση ωρα που εχω ανοιχτα Opera & FF, το Opera καθε 5 λεπτα μου πεταει και error και κλεινει.. το FF σκυλος. Οποτε μονιμα FF..

Edit: Α! Ξεχασα να πω κατι σχετικα με το password wand του Opera VS FF. Με το Opera π.χ στο paypal και 2-3 ακομα sites αποθηκευει το pass, στον FF οχι. Μιας και στο pc αυτο εχω προσβαση μονο εγω, πως μπορω να "πω" στον FF να θυμαται ακομα και το pwd του paypal? Ναι ειμαι τεμπελης!

Ευχαριστω :clap:

Ηταν ενα build του Opera 10 Alpha που κρασαρε συνεχεια...απλα βαλε αλλη εκδοση.

Εξαιτίας του έγινε η μετάβαση σε FF :D:tongue:

Ηταν ενα build του Opera 10 Alpha που κρασαρε συνεχεια...απλα βαλε αλλη εκδοση.

Version

9.63

Build

10476

Λεει στο About..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.