venom7 Απρίλιος 7, 2009 Author #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 το inline volume πανω στο καλωδιο ΣΚΟΤΩΝΕΙ την ποιοτητα του ηχου, καλυτερα που δεν το εχουνε πιστεψε με, αυτο με την ηχομονωση στο ειπα και πριν, για να κανεις την δουλεια σου θες ακουστικα ΚΛΕΙΣΤΟΥ τυπου, οσο για τον 3d ηχο βεβαιωσου οτι εχεις τις σωστες ρυθμισεις στην x-fi παιζουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρολο. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1408082Έχω ακουστικά ψείρες με volume control και είναι πάρα πολύ καλά και χωρίς πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου!Συγνώμη ρε παιδιά αλλά κλειστού τύπου δεν είναι αυτά που μπαίνει όλο το αυτί μέσα στο ακουστικό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 7, 2009 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Έχω ακουστικά ψείρες με volume control και είναι πάρα πολύ καλά και χωρίς πρόβλημα στην ποιότητα του ήχου!Συγνώμη ρε παιδιά αλλά κλειστού τύπου δεν είναι αυτά που μπαίνει όλο το αυτί μέσα στο ακουστικό??? Αλλο στις ψειρες, συνηθως δεν βλεπεις στα hifi ακουστικα τετοιο feature ουτε στο 80 ουτε στα 160 ουτε στα 800 ευρω, ναι αυτα ειναι μπαινει μεσα ολο το αυτι και αμα εφαρμοζουν σωστα ο πιο πολυς θορυβος απτο περιβαλλον σου δεν ακουγεται καθολου, την εχω πατησει απειρες φορες με κουδουνια κινητα και τηλεφωνα Προσοχη ομως γιατι καποια κλειστου τυπου ειναι λιγο χαλαρα στην εφαρμογη ( οπως τα denon dh2000 ) οποτε εχουνε μικρη διαφορα στην ηχομονωση απτα ανοιχτα. Οσο για τα ohm δεν παιζουνε απαραιτητα ρολο, ποιο σημαντικο ειναι η ευαισθησια των ακουστικων τους προς το ρευμα ( dB/mW, dB/V ) και γενικα ποσο "αποκαλυπτικα" ειναι, δηλαδη ποσο ευκολα ξεχωριζεις τα διαφορα λαθη σε προχειροφτιαγμενες ηχογραφησεις ή/και ποσο μουφα ειναι η onboard που τα εχεις συνδεσει ας πουμε. Ξερω ακουστικα 250ohm που ακομα και σε ενα ipod την παλευουν καπως, ενω αλλα στα 60ohm οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 7, 2009 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Κλασικό παράδειγμα τα K701 - μικρή "θεωρητική" αντίσταση, αλλά πρακτικά πολύ πιο δύσκολα στην οδήγηση από πάρα πολλά άλλα πολλαπλάσιας αντίστασης. Κλειστά είχε η BeyerDynamics μερικά κορυφαία, όπως και η Denon από όσο θυμάμαι. Κάποτε ασχολήθηκα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα με τη φασαρία, τους εκπαίδευσα όμως εδώ στο σπίτι και κράτησα τα AKG Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 7, 2009 Author #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Τότε τι μου λέει ο GruntGR ότι για να κανεις την δουλεια σου θες ακουστικα ΚΛΕΙΣΤΟΥ τυπουhttp://www.hardforum.com/showthread.php?t=1408082 αφού είναι κλειστού τύπου???!!!:drool: Επίσης ο ήχος που ακούγεται παντού δεν είναι επειδή δεν εφαρμόζουν πάνω στο αυτί καλά γιατί εφαρμόζουν πάρα πολύ καλά, αλλά είναι επειδή ακούγεται σαν να βγαίνει από τις σίτες που έχουν πάνω τους τα ακουστικά και δεν έχουν καθόλου καλή ηχομόνωση!Και έτσι μαζί με εμένα ακούνε και οι άλλοι!!!Τι έχω τα 5.1 τι αυτά, το ίδιο και το αυτό(και καλά)! Οπότε ίσως τα δώσω και πάω για κάποια άλλα!Τι να κάνω?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Απρίλιος 7, 2009 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Τα 555 παντως δεν ειναι κλειστου τυπου General DescriptionThe HD 555 open, dynamic stereo headphones feature a special internal surround reflector. It generates an extended, spatial sound field, making this model the ideal headphones for home cinema as well as music. Many innovative features such as E.A.R. technology and optimised Duofol diaphragms deliver a whole new level of audio reproduction. http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/product.html?ReadForm&path=private_headphones_audiophile-headphones&product=005342&row=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Απρίλιος 7, 2009 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 Τότε τι μου λέει ο GruntGR ότιαφού είναι κλειστού τύπου???!!!:drool: Επίσης ο ήχος που ακούγεται παντού δεν είναι επειδή δεν εφαρμόζουν πάνω στο αυτί καλά γιατί εφαρμόζουν πάρα πολύ καλά, αλλά είναι επειδή ακούγεται σαν να βγαίνει από τις σίτες που έχουν πάνω τους τα ακουστικά και δεν έχουν καθόλου καλή ηχομόνωση!Και έτσι μαζί με εμένα ακούνε και οι άλλοι!!!Τι έχω τα 5.1 τι αυτά, το ίδιο και το αυτό(και καλά)! Οπότε ίσως τα δώσω και πάω για κάποια άλλα!Τι να κάνω?! Ειναι ανοιχτού τύπου τα 555. Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα με τον ήχο που "διαφεύγει" δεν μου φαίνεται οτι είναι ενοχλητικά και το αποδεικνύει το γεγονός οτι η γυναίκα κοιμάται καθε βράδυ σε απόσταση 3 μέτρων απο εμένα που παίζω COD. :mamba: Ασε που έχουν το πλεονέκτημα να ακούς τι γίνετε τριγύρω... πχ οταν κλαίει το μωρό γιατί του έφυγε η πιπίλα...:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 7, 2009 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2009 venom7, τα HD 555 θελουν αρκετο burn-in... στην αρχη πολλοι εχουν παραπονα πως δεν πεζουν καλα, αλλα αν τα πεξεις λιγη μουσικη για κατι μερες θα δεις πως θα "ανοιξει" το ηχειο παντως ειναι Open, δηλαδη ο ηχος βγενει εξω απο το ακουστικο...δεν μας ειχες πει οτι θες Closed Type, δηλαδη να ειναι ειδικα ωστε να μην βγενει ο ηχος εξω :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2009 Author #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Παιδιά αφού το αυτί μπαίνει όλο μέσα στο ακουστικό γιατί δεν είναι κλειστού τύπου??? Και επίσης αν διαβάσετε το post από την αρχή είχα πει ότι ήθελα κλειστού τύπου και μου πρότειναν και αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Απρίλιος 8, 2009 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Kλειστού τύπου δεν εννοούμε το ακουστικό που "κουμπώνει" σε όλο το αυτί...κλειστού τύπου είναι το ζευγάρι που σου προσφέρει καλή μόνωση! Ένα κλειστού τύπου 100% για παράδειγμα είναι το 1000άρι ζευγάρι της Pioneer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2009 Author #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Πιο πάνω τότε γιατί μου λέτε ότι κλειστού τύπου είναι αυτά που μπαίνουν τα αυτιά μέσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Απρίλιος 8, 2009 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 μπερδεψες τα circumaural-supraaural με τα ανοιχτα-κλειστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 8, 2009 Author #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2009 Βασικά δεν ήξερα τι εννοούν όταν λένε ανοιχτά-κλειστά μέχρι που μου είπαν αυτό που μου είπαν σε αυτο το thread-topic-θέμα.Ότι δλδ κλειστού είναι αυτά στα οποία μπαίνει όλο το αυτί στα ακουστικά!Αν ήξερα ότι δεν ήταν αυτό τότε δεν θα έπαιρνα αυτά!Τελικά κλειστά πια είναι???(μπερδεύτικα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antnatal Απρίλιος 9, 2009 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 και εγώ ρε συ. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 9, 2009 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 λοιπον...Κλειστου Τυπου ειναι τα ακουστικα τα οποια Δεν Αφηνουν Τον Ηχο Να Περασει Εξω Απο Το Ακουστικο!!!!!Ανοιχτου ειναι αυτα που τα βαζεις στα αυτια σου και ακουν και ολοι οι διπλανοι σου, οπου ειναι και τα HD-555.αληθεια τοσο απογοητευτικα ειναι? και πανω σε μια XtremeMusic κ ολας? αστα να πεζουν μουσικη για πολλεςςς ωρες και ξαναδοκιμασε τα...πιστευω θα ανοιξουν σε λιγες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 9, 2009 Author #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Δεν είναι πρόβλημα και θέμα να ανοίξουν διότι είναι κομπλέ από αυτό το θέμα!Και επίσης η κάρτα ήχου δεν είναι η xtreme music που έχω αλλά η xtreme gamer.Τότε για κλειστού τύπου ποια μου προτείνεται μέχρι τα ίδια το πολύ λεφτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Απρίλιος 9, 2009 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Denon D1001 http://www.e-show.gr/product_info.php?cpath=38&products_id=1340 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 9, 2009 Author #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτά?http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=sennheiser+hd+280+proΕίναι καλύτερα,χειρότερα ή τα ίδια σε σχέση με τα HD555 και τα άλλα που μου δείξατε?Υ.Γ.1 Είναι κλειστού τύπου,έτσι δεν είναι?Υ.Γ.2 Μην παραξενευτείτε που ρωτάω για αυτά,λόγο τιμής,γιατί τα βρήσκω στα 70-80e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Απρίλιος 10, 2009 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 εδω ενα review για τα Denon που προτεινε ο Frey reactor:http://www.head-fi.org/forums/f4/denon-ahd1001-beginners-review-413839/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Απρίλιος 10, 2009 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 Παιδιά τι γνώμη έχετε για αυτά?http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=sennheiser+hd+280+proΕίναι καλύτερα,χειρότερα ή τα ίδια σε σχέση με τα HD555 και τα άλλα που μου δείξατε?Υ.Γ.1 Είναι κλειστού τύπου,έτσι δεν είναι?Υ.Γ.2 Μην παραξενευτείτε που ρωτάω για αυτά,λόγο τιμής,γιατί τα βρήσκω στα 70-80e!Ναι ειναι κλειστου τυπου.Τωρα για το αν αξιζουν τα λεφτα τους δεν ειμαι βεβαιος.Να γνωριζεις παντως οτι εχουν ακομα μεγαλυτερη αντισταση->64 Ohm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Απρίλιος 10, 2009 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2009 "Isolation and Leakage Many things you hear from owners of the D1001's is that they don't isolate well. When there is no music playing through them, you can hear pretty much everything around you (it might block out enough sound so that you don't hear a clock tick). With volume at about 10-15% you can still hear voices (I listen to them when I am a teachers assistant for a reading class and can hear the students read word for word when they are in a reading circle). At about 25% you start to drown them out and at 50% you can't hear any voices. As for leakage, I have them up about 25% now and when the cups have a good seal you can faintly hear the vocals and can hear a snare hit fairly well, but that is just sitting about 2 feet away. At 50% you can hear vocals very well and cymbals start coming through. As long as you listen to them at normal listening volume, you shouldn't have any complaints. " Καμια σχεση με τα hd280 σε αυτον τον τομεα, υπαρχει και μια μοντα που μπορει να τους κανεις για να βελτιωσεις το μπασο http://www.head-fi.org/forums/2736459-post13.html, εναλλακτικα ψαξε για audiotechnica A500-A700 εχουνε σχετικα καλη μονωση και δυσκολα θα ακουσει κανεις οτι ακους κι εσυ, μονο ενας τρελαρας φιλος μου που του αρεσει να ακουει μουσικη με την ενταση στα 130db+ καταφερε να κανει τον ηχο να πηγαινει απτα αυτια του στο δωματιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.