SCREPTOS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 Καλησπέρα σας λοιπόν θα ήθελα κάτι σαν prive server Να είναι πάντα ανοιχτό και να μπορώ να τραβήξω ότι θέλω όποτε το θελήσω. Έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο ?Και αν είναι δυνατόν να μην χρειαστεί μια περιουσία για τον υπολογιστή που θα κάνει αυτή την δουλειά.Έψαξα για τα λεγόμενα ftp αλλά δεν βρήκα κάτι απλό.Κοίταξα και εδώ στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα ανάλογο θέμα Αν έχουμε κάτι ας μου το δήξει κάποιος.:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Πάρε ένα PII/III/Celeron, ένα τροφοδοτικό μέχρι 300watt, πέτα πάνω ένα δίσκο που να σου κάνει σαν χωρητικότητα και βάλε ένα freenas και είσαι έτοιμος...Κόστος: PC:€25 HDD:€30 Τροφοδοτικο-Κουτι:€30 Συνολο: €85 και πάρα πολλά λέω...Και δεν θα είναι μόνο ftp, θα έχεις στην ουσία ένα NAS, με ftp, webserver, bittorrent και αλλά πολλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 20, 2009 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Ftp server με FileZillahttp://www.cybersitesindia.com/downloads/PDF/Guide%20to%20FTP%20With%20FileZilla.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Φεβρουάριος 20, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Ευχαριστώ πολύ θα τα δοκιμάσω και από δευτέρα λογικά θα έχω αναφορά :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.