kallileo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 Την Δευτερα πρεπει να παω να κανω φορματ σε ενα pc και να βαλω Ελληνικα XP γιατι τωρα ειναι εγκαταστημενα τα Αγγλικα. Επειδη δεν εχω ορεξη να ασχολουμε τοση ωρα για με το θεμα μηπως ξερει κανεις τι παιζει με το Ελληνικο MUI στα XP. Ειναι ενταξει ή τιποτα περιεργα προβληματακια?
ChSin7 Φεβρουάριος 20, 2009 #2 Φεβρουάριος 20, 2009 Μια χαρά θα κάνεις την δουλεια με MUI, απλά θα τρώει λίγη μνήμη παραπάνω από το συστημα μιας και δεν "αντικαθιστείς" τα αγγλικά με Ελληνικά αλλά θα υπάρχουν παράλληλα και οι δύο γλώσσες. Έτσι θα μπορείς για παράδειγμα να έχεις τον ΧρήστηΑ με αγγλικά και ΧρήστηΒ με Ελληνικά.Το ΜUI παίζει ΜΟΝΟ στα Professional και όχι στα Ηομε
kallileo Φεβρουάριος 20, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2009 Τον ηπιαμε...Home εχει ο αλλος. Αντε φορματ τωρα.Κανα hack υπαρχει οπως στα Vista μηπως?
ChSin7 Φεβρουάριος 20, 2009 #4 Φεβρουάριος 20, 2009 Check : http://www.mydigitallife.info/2008/06/13/convert-and-upgrade-windows-xp-home-to-professional-without-reinstalling/Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά, δεν το έχω δοκιμάσει. Google it.
kallileo Φεβρουάριος 20, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 20, 2009 Πολυ καλο...θα δοκιμασω σημερα στο virtualbox...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.