Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply
Παντως με μια πραξη....μεχρι τωρα o Level2 εχει βγαλει τα λεφτα για εναν Intel SSD

Ανταμοιβή για προσφορά εργασίας λέγετε αυτό φίλτατε.

Εσύ θα διασκεδάζεις και αυτός θα δουλεύει. Σκλάβος να ήτανε, κάτι θα του έδινες.

7 Μαρτίου μια χαρά μας έκατσε...Ευτυχώς αυτό το ΣΚ πάω χωριό...

Φετος λεω να μην κερδίσω πάλι το φλουρί... :jump1: Δέχομαι προσφορές για να μην έρθω...

psiloshac , κερδισες εσυ το φλουρι που καθοσουν διπλα μου.Τωρα θα κατσω απο την αλλη μερια hahahaha:P

Φετος λεω να μην κερδίσω πάλι το φλουρί... :jump1: Δέχομαι προσφορές για να μην έρθω...

έτσι και το ξανακερδίσεις δεν σε βλέπω να βγαίνεις σώος από το μαγαζί :/

Και εγώ δεν θα σε σώσω:rip: ahahahahahahahahaha

Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις το φλουρί φέτος, γιατί εσύ ο ίδιος είσαι το τρόπαιο του φλουριού (ρομαντικό διήμερο με τον psiloshac σε ξενοδοχείο 1 αστεριού στην Πλάκα)

Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις το φλουρί φέτος, γιατί εσύ ο ίδιος είσαι το τρόπαιο του φλουριού (ρομαντικό διήμερο με τον psiloshac σε ξενοδοχείο 1 αστεριού στην Πλάκα)

:crazy::hehe::hehe:

Παιδες μεσα και εγω ο mr KOLASH αλλα και ο φιλος mr VENOM7!!!

Δεν βρίσκω κάποιο μέλος Kolash, θες να μας διαφωτίσεις λίγο; :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.