Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply
κορυφαια η πιτα παιδες χαθηκε να ομως να ηταν asus :jump:

Γιατί?

Δεν έχει ωραία γεύση η DFI?

ξέρω οτι είναι κάπως αργά....αλλά παρότι είμαι χάλια θα έρθω μια βόλτα γύρω στη 1-1μιση.......θα το χω τύψεις άμα δεν έρθω.

προειδοποίηση από μακριά και χωρίς φιλάκια και άλλα τέτοια Σολωνίστηκα.......η αμυγδαλίτιδα δε χαρίζεται.

:crazy:

Σιγά μαρή, καλά και δεν σε περιμέναμε :p

Ήταν πολύ καλά και φέτο, δυστυχώς ο Πετράν δεν έμεινε πολύ και δεν τον καλοείδαμε :(

Κατά τ'άλλα super πολλοί ήρθαν σε επαφή με τη θηλυκή τους πλευρά, το φλουρί παραλίγο να το φάει ο Astrolabos που το κέρδισε!

Ευχαριστούμε για την οργάνωση Μήτσε, ως συνήθως όλα άριστα :)

...Κατά τ'άλλα super πολλοί ήρθαν σε επαφή με τη θηλυκή τους πλευρά,...

Είπες κάτι?

th_vga_coolers170_resize.jpg

Guys περασαμε πολυ ωραια...αλλα το φλουρι ηταν στημμενο ελεος δηλαδη

θα συμφωνησω αν και πιστευω πως ολα εγιναν για να κερδισει την ψυκτρα απο την πιτα :hehe:

Παίζεις με την τύχη σου άσχημα εσύ τώρα :hehe:

Την έχω σε favorite και τη δικιά σου :hehe:

PAWNED. Φιλαράκι δεν παίζεις δίκαια!

Sue me :rofl:

Ο Ζήσης είχε γίνει λίγο κομμάτια με 2,2 μπουκάλια κρασί που ήπιε? :rofl::rofl::rofl:

Ε φίλος εισαι άδικος... Ειχαμε και αφτερ-πιτα event, μπορώ να πώ οτι τρίτωσαν τα μπουκαλια... :rofl: :rofl:

Παίζεις με την τύχη σου άσχημα εσύ τώρα :hehe:

Την έχω σε favorite και τη δικιά σου :hehe:

Sue me :rofl:

...

post-7401-1416073889,5176_thumb.jpg

Ε φίλος εισαι άδικος... Ειχαμε και αφτερ-πιτα event, μπορώ να πώ οτι τρίτωσαν τα μπουκαλια... :rofl: :rofl:

Τσκ τσκ τσκ...ποτο και οδηγηση---->σκοτωνουν

Κατα τ'αλλα......ΟΛΑ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟ :sarcastic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.