Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

μην ερθεις με την αλφα γιατι θα φαει κανα κλωτσιδι :p

Κοιτα, την εχω πλυνει κιολας σημερα. Πλησιασε, και θα σου κοψω τα ποδια απ' το σβερκο :hehe:

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

OMG FFS23lol και 47 παρδαλιά κατσίκια!!!!Ανταλάσω το pc μου για ένα κομμάτι μεταφορικά δικά σας :hehe::sarcastic:

Ποιά μητρική είναι πάνω στην πίτα;

Το τροφοδοτικό είναι μέσα στην πίτα;

Καλή όρεξη και προσοχή στους πυκνωτές αφήνουν σημάδια στα δόντια!:hehe:

ξέρω οτι είναι κάπως αργά....αλλά παρότι είμαι χάλια θα έρθω μια βόλτα γύρω στη 1-1μιση.......θα το χω τύψεις άμα δεν έρθω.

προειδοποίηση από μακριά και χωρίς φιλάκια και άλλα τέτοια Σολωνίστηκα.......η αμυγδαλίτιδα δε χαρίζεται.

:crazy:

Παίδες μόλις μπήκα σπίτι από δουλειά... ζητώ συγνώμη που δεν ήρθα αλλά σήμερα η μέρα ήταν ανάποδη... αναγκάστηκα να κάτσω σχεδόν 3ώρες υπερωρία... τρελή επιτυχία

Περιμένουμε photos ε....

Ακόμα πίνω coca cola για να χωνέψω. Πολύ φαΐ, περάσαμε πολύ ωραία, ζεστή η ατμόσφαιρα. Δεν έβγαλα πολλές φωτογραφίες, ο Gomar με τον Angel καήκανε με τις μηχανές.

th_vga_coolers172_resize.jpgth_vga_coolers171_resize.jpgth_vga_coolers170_resize.jpgth_vga_coolers168_resize.jpgth_vga_coolers169_resize.jpgth_vga_coolers167_resize.jpgth_vga_coolers165_resize.jpgth_vga_coolers166_resize.jpgth_vga_coolers164_resize.jpgth_vga_coolers163_resize.jpgth_vga_coolers162_resize.jpgth_vga_coolers161_resize.jpgth_vga_coolers160_resize.jpgth_vga_coolers159_resize.jpgth_vga_coolers158_resize.jpgth_vga_coolers157_resize.jpgth_vga_coolers155_resize.jpgth_vga_coolers156_resize.jpgth_vga_coolers154_resize.jpgth_vga_coolers153_resize.jpg

Ρε ο admin το πηρε το φλουρι ελεος το σικε να πουμε :D

Που είσαι εσύ αγόρι μου δεν σε βλέπω σε καμια photo :flex:

Πάντως έριξε βροχή και χάλασαν τα σχέδια...:eek:

Ήταν σε κλειστό μαγαζί το event ρα! Τίποτα δεν άλλαξε!:neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.