Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

sebastian έγραψε:
Ρε παιδια βαλτε και εμενα να με δει ο κοσμος! :hehe:

Και να γινει ΚΟΛΑΣΗ :hehe:

Ελπιζω παιδια να περασατε ωραια εχθες...βλεπετε εμεις θα ερχομασταν ολοι μαζι με τον psilo αλλα κατι του ετυχε..

Τελικα ποιος ηταν ο τυχερος ?? :woot:

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply
  ProPitsiriko$ έγραψε:
Και να γινει ΚΟΛΑΣΗ :hehe:

Ελπιζω παιδια να περασατε ωραια εχθες...βλεπετε εμεις θα ερχομασταν ολοι μαζι με τον psilo αλλα κατι του ετυχε..

Τελικα ποιος ηταν ο τυχερος ?? :woot:

Δηλαδη μονος σου δεν μπορουσες να ερθεις?

το ξανα λεω ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ πριν

pastelidis.n.s. έγραψε:
Δηλαδη μονος σου δεν μπορουσες να ερθεις?

Μπορουσα αλλα δεν ηξερα κανεναν!Εισασταν ολοι μεγαλοι...εγω πως θα ενιωθα με ολους καμποσα χρονια παραπανω απο μενα :o ( 17 ειμαι ) Ενω αμα ερχομουν με τον psilo και τον jason θα ηξερα τουλαχιστον 2 ατομα :weep:

Eεεεε εσυ δεν πας καλα ραααααα....καλα πλακα με κανεις τωρα...εμενα δεν με ξερεις θα γνωριζες τοσο κοσμο....τελος παντων

th_DSC_0016.jpgth_DSC_0008.jpgth_DSC_0011.jpgth_DSC_0019.jpgth_DSC_0021.jpgth_DSC_0028.jpgth_DSC_0029.jpgth_DSC_0032.jpgth_DSC_0033.jpgth_DSC_0036.jpgth_DSC_0047.jpgth_DSC_0053.jpgth_DSC_0057.jpgth_DSC_0062.jpgth_DSC_0063.jpgth_DSC_0065.jpgth_DSC_0074.jpgth_DSC_0080.jpgth_DSC_0081.jpgth_DSC_0082.jpgth_DSC_0097.jpgth_DSC_0099.jpgth_DSC_0112.jpgth_DSC_0117.jpgth_DSC_0126.jpgth_DSC_0131.jpgth_DSC_0133.jpgth_DSC_0136.jpgth_DSC_0142.jpgth_DSC_0150.jpgth_DSC_0161.jpg

καποιος μιλησε οτι δε πηρανε δραχμη..............

th_DSC_0138.jpg

:hehe:

edit :

Εν ολιγης :

στις φανερες φωτογραφιες..

1η : chosen

2η και 3η εγω

στη 4η που ειναι πολλοι στη μεση που φαινεται ο gznp

στη 5η με το τερας ειναι ο angel_f

μετα την πιτα ειναι ο "μπραβο στα χερακια του για το φαι που μου δινε" Μητσος @levelone :p

στη κοπη της πιτας ειναι ο chosen αριστερα ο venom και αμεσως αριστερα ο κολασμενος sebastian

επομενη , ο ορθιος ο darksaga , gznp , junior21 , dubber

στην επομενη απο τη πιτα , ο chosen ταιζει τον sln :p

μετα ειναι ο sotiris που δε ξερει να τραβαει φωτος οπως και ο angel(επομενη)και στη συνεχεια ο dubber :p)

αυτος που τωει τη πιτα και παραλιγο να πνιγει ο χαζος με σπασμενη εξατμιση AN7 :hehe:

επομενη με το χαμογελο στα χειλη ο κοκκινος adminastatoras Αστρολαβος.

ο επομενος που κοιμαται ορθιος ο Jpavly :p

αυτος με τη χερουκλα ο deninho

μετα με το κ*λοδαχτυλο ο SLN

μπλα μπλα..

μετα ο ορθιος μπροστα στη πορτοκαλι κολωνα ειναι ο Jaco

μετα ο spresv με τη κοτσιδα

και στην επομενη ο καραφλας ο stellaras :p

Οσο μπορειτε να καταλαβετε καλως...να βαζω tags και ξανα απο την αρχη δε το κανω :hehe:

psiloshac έγραψε:
Εγω το ειπα του jason δεν μπορώ να πάτε εσεις...Τωρα δεν φταιω που δεν πηγατε...

Ναι ρε φιλε δεν ριχνω το φτεξιμο σε εσενα...χαλαρωσε..:happy:

Γαμαουα οι photos...:hehe:

Πολυ γελιο..

Θελουμε και ταμπελακια να ξερουμε ΠΟΙΟΣ ειναι ΠΟΙΟΣ...γιατι λιγους γνωριζουμε...:sarcastic:

ProPitsiriko$ έγραψε:

Θελουμε και ταμπελακια να ξερουμε ΠΟΙΟΣ ειναι ΠΟΙΟΣ...γιατι λιγους γνωριζουμε...:sarcastic:

Α μπραβο...βαλτε κανενα tag ρε παληκαρια εμεις που δεν ξερουμε κανεναν..;)

Ρε παιδιά ο ΚΟΛΑΣΗ σε μια μονο φωτογραφία αχνοφαίνεται το αδικείται το παλικάρι;)

Jason έγραψε:
Ρε παιδιά ο ΚΟΛΑΣΗ σε μια μονο φωτογραφία αχνοφαίνεται το αδικείται το παλικάρι;)

this is my drama!

Θα φτιάξω ένα κάρο avatars με τόσο υλικό :snap:

Πραγματικά του χρόνου θα το παλέψω και εγώ να έρθω. Περνάτε πολύ ωραία απ' ότι φαίνεται!:turn:

Αν και ψιλο-αρρωστος (καμμια σχεση με το "Παρτα μωρη αρρωστη") νιωθω την αναγκη να ευχαριστησω ενα και μοναδικο ατομο που αλλαξε την βραδια για μενα!

Το jpavly για τον αναπτηρα του!:yu:

Χαρηκα που γνωρισα Πετραν (μπαινει πρωτος λογω αποστασης) και λοιπους καθως και που ξαναειδα παιδια μετα απο αρκετο καιρο.

Ναμαστε καλα και του χρονου με υγεια.

edit... Α και να μην ξεχασω τον Μητσο με το απαλο μαγουλακι του...

Χαρηκα κι εγω που τα ειπα λίγο με παιδια που είχα καιρό να δω κι γνώρισα και 2-3 με τους οποίους δεν είχα βρεθεί από κοντά ποτέ (ητοι ο Astrolabos: 2 από τους 2-3 :p)

spc έγραψε:
Χαρηκα κι εγω που τα ειπα λίγο με παιδια που είχα καιρό να δω κι γνώρισα και 2-3 με τους οποίους δεν είχα βρεθεί από κοντά ποτέ (ητοι ο Astrolabos: 2 από τους 2-3 :p)

Χάρηκες παρόλο που έλειπα? :warning2:

Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή και εύσημα (όχι ένσημα εε) στον L1 για την οργάνωση :T:

spc έγραψε:

:hehe: epic :p

RootX έγραψε:
Χάρηκες παρόλο που έλειπα? :warning2:

Μπράβο σε όλους για την συμμετοχή και εύσημα (όχι ένσημα εε) στον L1 για την οργάνωση :T:

Του χρόνου είναι η σειρά σου :p

DarkSaga έγραψε:
του χρόνου μόνο?

είναι ετήσια η δόση δλδ?

:cry:

εχεις δει εσυ να κοβουν πιττες /πιτες τον 15Αυγουστο?:hehe:

Meeting γινονται παντως!:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.