Jump to content

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Καλη καρδιά ρε παιδιά, μην σας απασχολούν τέτοια μικρα πράγματα... Ιάσωνα δε πειράζει ρε συ, δεν βάλαμε το μαχαίρι σε κανενός τον λαιμό, και σίγουρα δεν έχουμε απαίτηση απο αυτους που δεν θα έρθουν να πληρώσουν την συμμετοχή τους...

Δεν με απασχολεί να μπώ μέσα, το μόνο που με ενδιαφέρει ειλικρινά, ειναι να δω τα φιλαράκια μου, να περάσουμε καλά, να γελάσουμε και έχει ο Θεός...

Περαστικά στους κρυωμένους, θα πιούμε ενα ρακόμελο στην υγειά σας!

δε λεω για σενα φιλε μου....γενικως και αοριστως μιλαω.Το συνδιαζω και με τα πραγματα που γινονται εξω στη ζωη.

Παντα μα παντα τελευταια στιγμη θα ακυρωθει κατι.

Προσθεου , σαφως και δε θα πρεπει να ερθεις λογω αρρωστιας και δε σου λεει κανεις τπτ και περαστικα σου :)

Εγω απλως μιλαω γενικα και οχι συγκεκριμενα για ατομα απο δω μεσα.Γιατι σιγουρα για να μη μπορουν να ερθουν καποιος λογος θα υπαρχει.

edit : Μητσο , ο σκοπος μου δεν ηταν να γινει θεμα ουτε να ζητησω λεφτα , εξαλλου δε μου πεφτει και λογος.απλως ειπα ανοιχτα τη σκεψη μου γιατι ξερω οταν με υπολογιζουν και εχουν υπολογισει και το μεριδιο μου στα λεφτα , τοτε απο μονος μου μπορει να μη ερθω για τον α η β λογο αλλα το δινω το μεριδιο και ας λειπω γιατι ξερω οτι αυτο ειναι το σωστο.

Και πηρα το θαρρος και ρωτησα αν ισχυει κατι τετοιο και εδω.εντελως φιλικα

Θα πρέπει να αρκεστείτε δυστυχώς στις dubberphotos και τις gomarophotos.

Κρίμα :flag:

They lack of live view.:p

οσοι πιστευουν οτι θα ξεσαλωσουν οσο τα παιδακια διασκεδαζουν @ lvl1

ειναι γελασμενα.

αφηκαν το μαντροσκυλο πισω.:shifty:

Εμενα πιο πολυ θα μου "κοστισει" που δεν θα ρθω , παρα το να δωσω 15-20 ευρω.

Εγω συμφωνω σαυτο που λες Gomar για τα λεφτα , και εχεις δικιο οτι ο "αλλος" σε εχει υπολογισει και εμεις τελευταια στιγμη το ακυρωνουμε αλλα δυστυχως δεν γινεται για μενα να ρθω.Υπαρχει λογος σοβαρος. ΚΑι ηθελα πολυ να ερθω για να γνωρισω απο κοντα παιδια απο το LAb.:dots:

Καλα να περασετε!

Πάντως άλλαξα κρέμα προσώπου κι έχω κάνει και γμω τις επιδερμίδες. Όποιος έρθει στην πίτα και θέλει να νιώσει απαλό μαγουλάκι, μη μασήσει. Μόλις με δείτε, χαϊδέψτε!

Πάντως άλλαξα κρέμα προσώπου κι έχω κάνει και γμω τις επιδερμίδες. Όποιος έρθει στην πίτα και θέλει να νιώσει απαλό μαγουλάκι, μη μασήσει. Μόλις με δείτε, χαϊδέψτε!

:hehe:

θεά θεά!

pegasus_m_psinakis.jpg

εσυ μου πες προηγουμενος οτι ντρεπεσαι να ξυριστεις.Αλλαξαμε γνωμη ; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.