Jump to content

Βάρεσε μπιέλα???

γεράκης

Recommended Posts

το πρβλημα λυθηκε σε μενα. Τελικα ηθελε να το ριξω στα defaults το μηχανημα... μετα αφου bootαρα κ ειδα οτι εχει usage 0 στα καπακια μπηκα bios κ το ξανακλοκαρα κ ειναι ολα οκ!

Τρέξε ένα HijackThis να δούμε τι τρέχει τότε, μπας και βγάλουμε καμία άκρη.

Δώσε κι ένα print screen από τον Task Manager.

ορίστε το printscreen απο το task manager:

ialslc6m7wblo60dznch.jpg

έτρεξα και το HighJackThis αλλά δεν μου έβγαλε κάτι...Και κάτι για να γελάσουμε: έχω αυτή τη στιγμή ανοιχτά τρία ταμπς στον ΙΕ, ένα παράθυρο του messenger, ένα φάκελο στο σκληρό, και το log file του HiJackThis. Ο επεξεργαστής είναι στο 100% και για να δείτε πόσο τα έχει δώσει όλα, δεν πιάνει πολλές φορές τα γράμματα που γράφω εδώ, και πρέπει να πατάω το καθένα 3-4 φορές...

123 Processes άνθρωπα μου;!;!;!

Ξεκίνα και κάνε kill ένα ένα τα tasks και παρακολούθησε τι γίνεται. Προφανώς κάποια από τα τόσα processes χρησιμοποιεί τον Explorer για κάποια δουλειά.

αυτό που λες σωστό, όταν στο desktop της υπογραφής έχω μάξιμουμ 60, και δεν το είχα προσέξει κιόλας ότι είναι τόσα...από την άλλη βέβαια, δεν άλλαξε τίποτα τις τελευταίες μέρες στο σύστημα...τσπά, θα το κάνω κι αυτό και θα ενημερώσω...

123 processes μπορεί να σημαίνει άλλα 30 προγράμματα που τρέχουν πίσω από τα Windows και είναι αδύνατον να τα παρακολουθείς. Κάνουν και αυτά Updates, ή έχουν ρυθμιστεί να κάνουν κάτι που εσύ ίσως δεν ενέκρινες :)

όσα μείνανε είναι είτε επειδή μόλις τα τερμάτιζα επανεκκινούσαν μόνα τους, είτε επειδή εξαρχής δεν μου επιτρεπόταν να τα τερματίσω

ojp7u6rhdwwtuafmtrjj.jpg

παρ'όλ'αυτά, ακόμη στο 100% είμαι τώρα που μιλάμε...(και 59% στη φώτο...)

Πάτα και το show processes from all users και συνέχισε.

Επίσης, έχεις μπει σε safe mode να δεις αν στο κάνει;

Αν δεν το κάνει άνοιξε ένα msconfig και κάνε Safe Boot, αν δεν το κάνει τότε κάποιο process φταίει. Αν το κάνει, μάλλον θες Windows repair.

• 2 weeks later...

Παρομοιο προβλημα δεν υπηρχε και ενα φεγγαρι με windows 2000 και το Svchost.exe οπου χωρις ενα ουπντατε απο την MS το συστημα σερνοταν? Το ειχα αντιμετωπισει πολλες φορες στην δουλεια. Μηπως, λεω μηπως να ριξεις μια ματια για κανενα τελευταιο update απο την MS?

To συγκεκριμενο δεν εμφανιζοταν ποτε οταν εμπαινες σε safe mode. Οποτε κανε εναν κοπο.

Επισης πηγαινε στο control panel --> program and features κανε κλικ στο installed updates και βρες ποια updates μπηκαν τις τελευταιες ημερες.

Προσωπικα και μονο για δοκιμη πριν το φορματ θα τα ξηλωνα.

• 4 weeks later...

λοιπόν παιδιά, αφού παιδεύτηκα για κανά μήνα με το θέμα, κι ενώ σήμερα ήμουν έτοιμος για format, βρήκα τη λύση και είναι όσο πιο κουλή μπορείτε να φανταστείτε! αρχικά βρήκα αυτό το ποστ http://blogx.co.uk/Comments.asp?Entry=779 όπου τί είχε γίνει στον τύπο: το ACER laptop που είχε, είχε εγκατεστημένα κάποια προγράμματα από τη CYBERLINK (όπως κι ο δικός μου ACER). αφού λοιπόν το ξεκοκάλλησε το πρόβλημα, βρήκε ότι ένα dll της Cyberlink το οποίο εφτιαχνε thumbnails σε dat αρχεία, έτρεχε σε άπειρα loops γιατί όλα τα dat αρχεία δεν είναι βίντεο!!!!

έτρεξα λοιπόν κι εγώ το Process Explorer και βρήκα ότι εμένα το πρόβλημα το δημιουργούσε ένα αντίστοιχο δλλ για τα FLV αρχεία!το έσβησα, κι όλα καλά, επιτέλουσ!!!

Ετσι, για να μη βαζετε ότι να'ναι αβλεπεί. Custom installation στο εξής προς γνώση και συμμόρφωση. :triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.