kom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2009 καλησπέραχθές αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και προσπαθώ να συνδεθώ με WLAN αλλά τζίφοςφτιάχνω νέο λογαριασμό βάζω WEP κλειδί ρυθμίζω σε ad hoc και κανάλι 1 ( σε υποδομή δεν με συνδέει ) και κάνω κανονικά σύνδεση με το router μουστο router δεν έχω mac address filteringτο πρόβλημα είναι ότι ενώ πάω να ανοίξω κάποια σελίδα από τον browser μου βγάζει το εξής πρόβλημα"Αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή π.χ www.yahoo.com"όταν συνδέεται σε ad hoc παίρνει IP αλλά όχι εσωτερικού δικτύου π.χ 192.168.1.2 όπως συνέβη χθες σε router φίλου αν και πάλι δεν κατάφερνα να κάνω τίποταη IP που παίρνει είναι της μορφής 169.254.54.147 η οποία δεν βγάζει πουθενάκαμία ιδέα ;ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Το router σου έχει DHCP service? Μπορείς με κάποιο τρόπο να του δώσεις manual IP?169.254.54.147 μου θυμίζει την APIPA των Windows που δίνεται όταν δεν βρουν DHCP για να πάρουν IP αυτόματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.