Jump to content

Αλλαγη μνήμης ram σε 32bit vista απο 2gb σε 4gb

stelario

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καταρχας θα ηθελα να σας χαιρετισω και να ενημερωσω πως σαν νεο μελος που ειμαι ειναι το πρωτο ποσταρισμα και εχει θεμα αυτο που συζητατε πιο πανω. εχω φτιαξει ενα Pc με Vista ultimate 32bit, Μητρικη ASUS commando, intel core2duo E6600, 2*1gb ram cellshock Pc2-6400 ddr2 800mhz timming 4-4-4-12, nvidia gtx280 της EVGA και WD 250GB σκληρο. To σκορ ποτ μου δινουν τα vista με αυτα τα πραγματακια ειναι 5,3 για τον επεξεργαστη 5,9 για την μνημη 5,9 για τα δυο γραφικα και 5,4 για τον σκληρο δισκο. Σημερα λιπον αποφασισα να αλλαξω μνημες και εβαλα τις Corsair 2*2gb twin2*4096-6400c4dhx με timming 4-4-4-12. Αφου ανοιξα το pc εκανα ανανεωση της βαθμολογιας και το αποτελεσμα ηταν να μου μειωθει το σκορ της μνημης απο 5,9 σε 5,6. Να ενημερωσω πως στην διαχειρηση συσκευων αναγνωριζει 4gb ενω στην διαχειρηση εργασιων λεει συνολο φυσικης μνημης 3006 ΜΒ και οταν τρεξω το dxdiag εχω ακριβως το ιδιο νουμερο 3006 ΜΒ RΑΜ. Υπαρχει περιπτωση να εχουν πεσει οι δυνατοτητες του pc; Mηπως να ξαναβαλω τις παλιες μνημες 2*1gb η ειμαι καλυτερα ετσι? Aναμενω κυριοι τις αποψεις-εξηγησεις γι΄αυτο το προβλημα να το πω; μαλλον φαινομενο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλώς ήλθες,

τα 32-bit λειτουργικά δεν "βλέπουν" πάνω από 3.x GB μνήμης.

http://support.microsoft.com/kb/929605

Υποθέτω ότι έχασες το dual channel, άρα μικρότερο memory bandwidth, άρα μικρότερο score.

δηλαδη υπαρχει περιπτωση να εχω και μειωμενες επιδοσεις του υπολογιστη??

Θέλεις 64bit για να δεις 4+gb.

To dual channel δεν νομίζω να το έχασες...

Το score των vista μην το κοιτάς...εμένα από 5,9 στις ram, όταν ήμουν με 2gb στα 740mhz, μου το έκανε 5,4 τώρα με τα 4gb και ας παίζουν και κοντά στα 1000mhz τώρα...

Η αλήθεια είναι ότι τα 2gb για καθημερινή χρήση είναι αρκετά για τα Vista...

Με τα 4 δεν έχει τρομερή διαφορά, αλλά έχει βελτιωθεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.