Jump to content

Etasis 850w ειναι αρκετο για 2x gtx295+i7 920?

losTSaint

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Η γνώμη μου είναι 2χgtx280 και το πολύ πολύ κάνεις και ένα o\c και ένα volt mod με κανα voltage tuner και σου μένουν και λεφτά και είσαι και καλύτερος και έχεισ και super turbo μηχάνημα!Κάν΄το και θα με θυμηθείς!:cool:

Η γνώμη μου είναι 2χgtx280 και το πολύ πολύ κάνεις και ένα o\c και ένα volt mod με κανα voltage tuner και σου μένουν και λεφτά και είσαι και καλύτερος και έχεισ και super turbo μηχάνημα!Κάν΄το και θα με θυμηθείς!:cool:

ουτε κατι τετοιο ειχα στο νου μου:slap:.......ενδιαφερον.....thnx!!!!!!!!!!

Για μενα η μια 295 ή 2χ295 !

Για μενα μην παρεις 2 καρτες και ποσο μαλλον 2χ280 ή 2χ285., η 295 ειναι υπεραρκετη , η καλυτερη καρτα μακραν απο αποψη αποδοσης με χρηματα! Εαν θες το απολυτο παρε 2χ295 και κουνα μαντηλι σε ολους μας μετα!

sebastian απλα τα βαζω κατω και σκεφτομαι.... και ολες οι προτάσεις που διάβασα ειναι πολύ καλες αλλα αμα το κεφαλονιτικο ξεροκέφαλο:wall:θελει gtx295 τοτε μαλλον για εκει με βλέπω....

Η 295 φιλε μου σπερνει σαν καρτα μονη της δεν θελει αλλο ΚΟΜΠΑΡΣΟ! Εαν ομως θελεις και συνοδια τοτε χτυπα και αλλη μια...

Προσωπικα ειχα 280 gtx , μου φαινοτανε λιγη σαν καρτα (και σαφως χειροτερη απο τα δυο 4850χ2 σε crossfire που ειχα αλλα και απο 9800gx2 οπου και αυτη περασε απο τα χερια μου για καποιο διαστημα) οταν πηρα την 295 gtχ ασε που κλοκαρει σαν ΔΕΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ειναι ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ μονη της και σπερνει! Ειναι κρυα σαν καρτα (75 full load) τι αλλο θελεις , δεν καιει πολυ! Μετα την πουλάς ευκολα , ενω εαν εχεις 280 αστα θα χασεις ποσοστο χρηματων και απο τις δυο, χωρια πιο υψηλη καταναλωση + 2 θερμοφωρες μεσα στο κουτι σου + και οι δυο θα κανουν θορυβο και θα βαρανε 85αρες full load!

Για εμενα δεν υπαρχει θεμα συγκρισεις παρε 295 Gtx gigabyte ΜΕ 460 και γεια σας!

Η 295 φιλε μου σπερνει σαν καρτα μονη της δεν θελει αλλο ΚΟΜΠΑΡΣΟ! Εαν ομως θελεις και συνοδια τοτε χτυπα και αλλη μια...

Προσωπικα ειχα 280 gtx , μου φαινοτανε λιγη σαν καρτα (και σαφως χειροτερη απο τα δυο 4850χ2 σε crossfire που ειχα) οταν πηρα την 295 gtχ ασε που κλοκαρει σαν ΔΕΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ειναι ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ μονη της και σπερνει! Ειναι κρυα σαν καρτα (75 full load) τι αλλο θελεις , δεν καιει πολυ! Μετα την πουλάς ευκολα , ενω εαν εχεις 280 αστα θα χασεις ποσοστο χρηματων και απο τις δυο, χωρια πιο υψηλη καταναλωση + 2 θερμοφωρες μεσα στο κουτι σου + και οι δυο θα κανουν θορυβο και θα βαρανε 85αρες full load!

Για εμενα δεν υπαρχει θεμα συγκρισεις παρε 295 Gtx gigabyte ΜΕ 460 και γεια σας!

δεν ηταν ΚΟΛΑΣΗ?

thnx για τη συμβουλή sebastian! ! ! σαν κάτοχος της καρτας μαλλον θα ξέρεις κατι παραπανω......θα παρω πρωτα μια, και αν χρειαστω παιρνω και μια δευτερη να τις κανω ζευγάρι:jump1:

Επειδή έχω μάθει να μιλάω με αποδείξεις...http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-review-bfg/11

and

http://www.overclock.net/graphics-cards-general/446500-gtx-295-vs-gtx-280-sli.html

Όσο για την κατανάλωση(πολύ μικρότερη η 280) και θερμοκρασίες(το πολύ 10 διαφορά σε full load και άμα!)

http://www.guru3d.com/article/asus-geforce-gtx-295-review-engtx295/5

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/11

τώρα πείτε μου τι είναι καλύτερο και τι όχι!!!2χGTX280=POWER πόσο μάλλον αν τις έχεις και o\c και ειδικά και με voltage mode!Σαρώνουν άνετα την gtx295.

Για αθτό όταν λέει κάποιος τη γνώμη του να την τακμηριώνει και με αποδείξεις και να μην λέει ότι να'ναι και του αρέσει και παραμύθια!!!

Ωραιες αποδειξεις ! Εφορεια πηγες!

1) Η 295 σε οc τις παταει τις 280 gtx. Ανετα με 1.20 πυρηνα εχεις 740-750 core!

2) H αγορα μιας 295 gtx ειναι κατα 200 ευρω φτινοτερη απο 2χ280 gtx

3) Η 280 gtx full load εχει 85+ βαθμους , η 296 gtx εχει 75+ βαθμους

4) Οταν αποφασισεις να πουλησεις τις 2χ280 θα χασεις ενα ποσοστο και απο τις δυο καρτες, ενω με την 295 θα το χασεις μια φορα!

5) Venom7 παρε τηλεφωνο να σε μαθω μπαλα, γιατι κοιτας κουκουρουκου διαγραμματα, και no time to explain you!

Me 460 GIGABYTE GTX 295 ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

sebastian σου έδειξα με αποδείξεις και αριθμούς και θερμοκρασίες και κατανάλωση και τι είναι πιο δυνατο και εσυ συνεχίζεις να λες τα δικά σου!Τι να σου πω!Εσύ άλλα βλέπεις και λες1) ότι πατάνε τις δύο 280...δείξτο μου!

2)ότι δυο 280 είναι ακριβότερες; από μια 295 και θα συμφωνήσω αλλά και πάλι δύο 280 πατάνε μία 295(όπως σου έδειξα άλλο αν εσυ λες άλλα)Αλλά και πάλι δύο 295(δηλαδή quad sli δεν θα δουλέψει!)

3)σου είπα ότι οι διαφορές είναι το πολύ 10 βαθμούς και όχι το ένα ψυγείο και το άλλο φούρνος όπως τα περιέγραψες και καλά παραπάνω.

4)Όταν αποφασίσει να τις πουλήσει είναι εντελώς άλλο θέμα και το οικονομικό του καθενός!

5)Δεν μπορώ γιατί πάω δουλειά τώρα(αλλά και πάλι πως θα μου πας να μου βάλεις γκολ και να μου μάθεις μπάλα που σαν αμυντικός μιλάς σε έναν επιθετικο?!)

Εγώ δεν έχω δύο 280 αλλά είδα και κατάλαβα τι είναι καλύτερο και τι όχι και άλλο το να κοκορεύεται ο καθένας για αυτά που έχει!(φιλικά)

peace! ! ! ! !:flag: .....venom7-sebastian σεβομαι απολυτα τις αποψεις σας γιατι και οι δυο καταθεσατε τις εμπειρίες σας ο καθενας με το δικό του τροπο μαλλον η απάντηση ειναι καπου στη μεση γιατι καπου το ενα μειωνεκτει και το αλλο πλεονεκτει.....π.χ. το 280sli εαν θες να το αναβαθμήσεις πρεπει να παρεις αλλη μια gtx280 και κανεις tri sli το οποιο ειναι πιο αργο (αν κανω λαθος sorry αλλα σε καποια review πχ http://www.evga.com/forums/tm.asp?m=717673&mpage=1&key=? αυτο εχω διαβάσει) απο ενα quad sli το οποιο θα εχει και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο....ξεφυγε λιγο το θεμα:offtopic2:

Λοιπον ας επιστρεψουμε γιατι δεν ανεχομαι να λεει ο καθενας οτι θελει!

1)2X295 GIGABYTE 2χ460 κοστος 920 ευρς

2)3X285 GTX 3χ360 κοστος 1180 ευρω

2560x1600

FAR CRY 2 1) 100 fps 2) 71 fps

Call of Duty 5: World at War 1) 92 fps 2) 90 fps

Brothers in Arms: Hell's Highway 1) 79 fps 2) 81 fps

Crysis WARHEAD 1) 28 fps 2) 23 fps

Mass Effect 1) 181 fps 2) 152 fps

Fallout 3 1) 91 fps 2) 92 fps

Dead Space 1) 256 fps 2) 243 fps

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ DRIVERS ΤΟ QUAD295 GTX = DOMINATOR σε χαμηλοτερη τιμη!

Αχ το κακομοιρο qual sli δεν τραβαει! Οτι να ναι! Ολα τα στοιχεια ειναι απο guru3d...

Για εμενα το εχω πει η 295 μονη της και δεν χρειαζεσαι ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ (προς VENOM7) θα καταλαβει αργα ή γρηγορα!

VENOM7 μαλλον οι πληροφοριες σου ειναι λαθος!

Oσο για καταναλωση 2χ280 gtx ειναι πιο ενεργοβορες απο 295 και πιο ζεστες! Αρνεισαι να καταλαβεις οτι αλλο ειναι να εχεις μεσα στο κουτι σου μια καρτα full στους 75 και αλλο 2 καρτες στους 85 !!! και να πληρωσεις και 200 ευρω παραπανω ! Οντως μπορει να ειναι λιγο καλυτερες το 2χ280 gtx αλλα μονο σε Χ58 γιατι σε οτι αλλο ειναι για τον λουτσο καβαλα!

Επισης αξιζει ολα αυτα για το 10% παραπανω boost που θα παρεις απο 2χ280 gtx με ολα τα μειονεκτηματα που ανεφερα!

Seb σ'έχω όποτε θές με τη Χ2 :shifty:

Φίλε άνετα το 850 για τη 295 :) Εμένα το σήκωνε το 620άρι ;)

Για 1 gtx295 σιγουρα ειναι αρκετο.....αλλα για 2????:hm:

Στο είπαν και τα παιδιά ;) Μή βάλεις 2 κάρτες..Μόνο σε 30άρες χρειάζεται που παίζεις στα 2560...Στα 1920 είσαι παραπάνω απο καλυμμένος και με τη μονή 295..

Άν όμως επιμένεις θα σε καλύψει...Θέλει τουλάχιστον 800W..Και το etasis είναι αρκετά ποιοτικό :)

Στο είπαν και τα παιδιά ;) Μή βάλεις 2 κάρτες..Μόνο σε 30άρες χρειάζεται που παίζεις στα 2560...Στα 1920 είσαι παραπάνω απο καλυμμένος και με τη μονή 295..

Άν όμως επιμένεις θα σε καλύψει...Θέλει τουλάχιστον 800W..Και το etasis είναι αρκετά ποιοτικό :)

Thanx mate! ! ! ! !:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.