Jump to content

Etasis 850w ειναι αρκετο για 2x gtx295+i7 920?

losTSaint

Recommended Posts

:OT: αλλα που βρηκατε 295 στα 460ευρω???

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0372072&catid=020300

Οταν ηρθε στο multi ειχε 460...Ασε τον sebastian μην τον πολυπιστευεις...μενει πισω...:tongue:

Μεγαλε παμε OnTopic τωρα...

Παρε μια 295! μην μπλεκεις με Sli και τετοια...

Και τα λ7 που θελεις να δωσεις για 2η 295 κανε αναβαθμιση με ενα velociraptor 150gb για OS και για ενα watercooling system

Και εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο :p Και θα εχεις και τον quad σου στα 3.6-3.7 και αμα θελεις και αλλο κανεις και λιγο o/c την καρτουλα σου και εισαι master gamer :T:

ΤΕΛΟΣ! ΟΥΤΕ 2*280 ουτε 2*295 Απλα γιατι παραπαει για αυτα που θες...:cool:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
Και τα λ7 που θελεις να δωσεις για 2η 295 κανε αναβαθμιση με ενα velociraptor 150gb για OS και για ενα watercooling system

μπα... αμα δεν εχεις 10 games ταυτοχρονα παρε ενα intelα 80αρι;)

Mα και εγω αυτο προτεινω στον φιλο μας απο την αρχη ΜΙΑ 295 GTX ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!

Aλλα δεν μπορω να ακουω την καθε βλακεια για 2χ280 gtx και 2χ285 gtx που κοστος εχουν πανω απο 250+ευρω για ενα 10% επιδοσεις , εκει δινεις αλλα 150 και περνεις 2χ295gtx και τους θεριζεις ολους και δεν θελω να ακουω επιχειρηματα απο venom7 γιατι το ακουσα αυτο εαν βαλω 4χ285 GTX θα ειμαι καλυτερος! ΕΛΕΟΣ! Δεν μας ειπε που σκοπο εχει να βαλει 4χ285gtx αξιας 1500 ευρω ! Γιατι Mobo δεν υπαρχει!!!!

Τα επιπλεον λεφτα παρε εναν intel ssd 80gb μαζι με την 295 θα κανουν τρελο παρτι!

ssd intel+i7+295 gtx= KOΛΑΣΗ στην εις τριπλουν να στο πω και sebastianika!

Επισης δεν ξερω εαν ειδατε το νεο ΜΟΒΟ ASUS VENOM7 edition 4X285 KILLER! To mobo που θα σκοτωσει το QUAD SLI 295!

9209topbh7.jpg

w600.png

Επισης δεν ξερω εαν ειδατε το νεο ΜΟΒΟ ASUS VENOM7 edition 4X285 KILLER! To mobo που θα σκοτωσει το QUAD SLI 295!

9209topbh7.jpg

w600.png

παλι failure... δεν χωρανε 4 dual slot:p

Pitsiriko αδεια εχω παρει , αλλα αντι να ηρεμισω δινω οικονομετρια+Μικροοικονομιες+Βιομηχανικες ! Δεν την παλευω αλλο λεμε...

Λοιπόν επειδή τα νεύρα μου έχουν γίνει τσαντάλια με αυτά που ακούω δύο πράγματα θα πω.

1ον)ΔΕΝ συγκρίνουμε μία κάρτα με άλλεσ δύο(ανώμια πράγματα!)Συγκρίνουμε μία 295 που είναι ουσιαστικά 2 κάρτες λόγω των δύο πυρίνων με δύο 280 σε sli για να έχουμε και από την άλλη δύο πηρήνες!Και αυτή η σύγκριση έβγαλε σαν αποτέλεσμα το sli καλύτερο από την 295.και

2ον)Εγώ δεν μίλησα για value for money και τι συμφέρει γιατί αυτό είναι ανάλλογα την τσέπη του καθενός και εντελώς υποκειμενικό.Αυτό που είπα ήταν και είναι ότι 2χ280 είναι καλύτερες από μία 295 σε όλα εκτός από τους 10 παραπάνω βαθμούς το πολύ που έχει.Τώρα το αν συμφέρει είναι εντελώς άλλο θέμα.

Και για να μείνουμε και στο θέμα μας ,η γνώμη μου είναι ότι για την295 το τροφοδοτικό που έχεις είναι μια χαρά ακόμα και για o\c.

Εστω οτι όλες οι απόψεις είναι σωστές. Ενα το κρατούμενο.

Το οτι εχετε φύγει εντελώς απο το θέμα; Το έχετε υπ'οψην σας να υποθέσω...

Τωρα, επι του θέματος.. Saintino φαντάζομαι πως γνωρίζεις οτι το τροφοδοτικό σου έχει 4x6pin για κάρτες γραφικών... Και οτι σου λείπουν τα δυο 8pin που θέλουν τα τερατάκια...

Αν εισαι διατεθειμένος να κάνεις το κουτί spaghetti απο τα καλώδια/κοντρα αντάπτορες, προχώρα.. Αν και με τα λεφτα που σχεδιάζεις να δώσεις, δεν θα με κραταγαν πισω τα λεφτα για ενα one-off τροφοδοτικό, ειδικά αν πουλήσεις και το 850 σου...

Aρα σαν γενικο συμπερασμα, ενας ορθα σκεπτομενος καταναλωτης θα παρει 295 GTX που βλεπει τα (+) και τα (-), θα την βαλει μεσα στο κουτακι του και ΤΕΛΟΣ! Ενω εσυ θα παρεις το νεο εικονιζομενο ASUS X58 VENOM EDITION και θα αρχισεις να προσθετεις 280 gtx για να εχεις το κατι παραπανω....οταν το φτιαξεις παρε ενα τηλ να περασω :hehe:

Και ποια ειναι τα θετικα 295 gtx με 2χ280 gtx

1oν) Κατα την αγορα σου μενουν 200+ ευρω στην τσεπη

2ον) Εχεις μια καρτα που ειναι full στους 75 βαθμους ενω το δικο σου setup εχεος 2 καρτες στους 85 βαθμους

3ον) Μεγαλυτερη καταναλωση τα 2χ280 gtx απο 295 gtx

4oν) Απο OC το 295 σκοτωνει με 1.15 ρευμα 730/1550/2400 τα εχεις και με ενα 1.25 760 core

5ον) Οταν αποφασισεις να τις πουλησεις θα χασεις συνολικα περισσοτερα χρηματα με το setup 2x280 απο το setup με μια 295 gtx αρα τα αρχικα 200 ευρω αυξανονται ισως και 300 ευρω σνολικα με το αγορασε-πουλα!

6ον) Ακομη ειναι και ο θορυβος εχεις ακουσει 2χ280 gtx να δουλευουν σε full !

συμπερασμα : Eαν ειναι να παρεις μια καρτα να παρεις 295 gtx εαν θες 2 καρτες να παρεις 2χ295 gtx! Αλλα και παλι λεω οτι το 295 Gtx δεν θελει ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ και ειδικα στο δικο σου συστημα εαν εχεις και τον i7 κανενα 4ghz θα ριχνεις τρελο ξυλο λεμε!

Εαν εγω far cry2 1920x1200+x8AA+X16AF= eimai sta 70 fps, εσυ θα εισαι καμια 80αρα μεσα στο νερο!

Αποψη μου -> Ουτε νεκρος τωρα δεν αξιζει να πας και να αγορασεις 2χ280 gtx!

Αφου ρε Γιαννακο και εσυ 295 θα επερνες αλλα λογο επειδη γουσταρεις τα ΝΕΡΑ δεν την πηρες....Γιατι δεν το λες!!!!

Λοιπον ας επιστρεψουμε γιατι δεν ανεχομαι να λεει ο καθενας οτι θελει!

1)2X295 GIGABYTE 2χ460 κοστος 920 ευρς

2)3X285 GTX 3χ360 κοστος 1180 ευρω

2560x1600

FAR CRY 2 1) 100 fps 2) 71 fps

Call of Duty 5: World at War 1) 92 fps 2) 90 fps

Brothers in Arms: Hell's Highway 1) 79 fps 2) 81 fps

Crysis WARHEAD 1) 28 fps 2) 23 fps

Mass Effect 1) 181 fps 2) 152 fps

Fallout 3 1) 91 fps 2) 92 fps

Dead Space 1) 256 fps 2) 243 fps

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ DRIVERS ΤΟ QUAD295 GTX = DOMINATOR σε χαμηλοτερη τιμη!

Αχ το κακομοιρο qual sli δεν τραβαει! Οτι να ναι! Ολα τα στοιχεια ειναι απο guru3d...

Για εμενα το εχω πει η 295 μονη της και δεν χρειαζεσαι ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ (προς VENOM7) θα καταλαβει αργα ή γρηγορα!

VENOM7 μαλλον οι πληροφοριες σου ειναι λαθος!

Oσο για καταναλωση 2χ280 gtx ειναι πιο ενεργοβορες απο 295 και πιο ζεστες! Αρνεισαι να καταλαβεις οτι αλλο ειναι να εχεις μεσα στο κουτι σου μια καρτα full στους 75 και αλλο 2 καρτες στους 85 !!! και να πληρωσεις και 200 ευρω παραπανω ! Οντως μπορει να ειναι λιγο καλυτερες το 2χ280 gtx αλλα μονο σε Χ58 γιατι σε οτι αλλο ειναι για τον λουτσο καβαλα!

Επισης αξιζει ολα αυτα για το 10% παραπανω boost που θα παρεις απο 2χ280 gtx με ολα τα μειονεκτηματα που ανεφερα!

δεν ειναι με oc οι καρτες στο γραφημα υπολογισε 7-10%παραπανω fps

θερμοκρασιες αν εχεις καλο airflow δεν σε απασχολει

και βρισκεις μεταχ 285 με 300ε

3x285 702w full load, 2x295 712w full load

δεν ειμαι υπερ τον 3 285 η 2 295 εξαρτατε ομως απο πολλα αλλα πραγματα τι θα διαλεγα.οσο για τον φιλο που θελει 2χ295 σε 1680χ1050 :crazy:

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-285-review--3way-sli/13

ευχαριστω για τα post σας παιδια:victory: μαλλον θα χτυπησω μια gtx295 και αν με το καινουργιο monitor δεν ειμαι ευχαριστημενος τοτε θα δουμε αν θα γινουν ζευγαρι! ! !

Εστω οτι όλες οι απόψεις είναι σωστές. Ενα το κρατούμενο.

Το οτι εχετε φύγει εντελώς απο το θέμα; Το έχετε υπ'οψην σας να υποθέσω...

Τωρα, επι του θέματος.. Saintino φαντάζομαι πως γνωρίζεις οτι το τροφοδοτικό σου έχει 4x6pin για κάρτες γραφικών... Και οτι σου λείπουν τα δυο 8pin που θέλουν τα τερατάκια...

Αν εισαι διατεθειμένος να κάνεις το κουτί spaghetti απο τα καλώδια/κοντρα αντάπτορες, προχώρα.. Αν και με τα λεφτα που σχεδιάζεις να δώσεις, δεν θα με κραταγαν πισω τα λεφτα για ενα one-off τροφοδοτικό, ειδικά αν πουλήσεις και το 850 σου...

οσο για το psu, για τωρα με μια gtx295 ειναι αρκετο....αργοτερα θα ακολουθησω τη παραπανω συμβουλη:victory:

δεν ειναι με oc οι καρτες στο γραφημα υπολογισε 7-10%παραπανω fps

θερμοκρασιες αν εχεις καλο airflow δεν σε απασχολει

και βρισκεις μεταχ 285 με 300ε

3x285 702w full load, 2x295 712w full load

δεν ειμαι υπερ τον 3 285 η 2 295 εξαρτατε ομως απο πολλα αλλα πραγματα τι θα διαλεγα.οσο για τον φιλο που θελει 2χ295 σε 1680χ1050 :crazy:

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-285-review--3way-sli/13

Christara, παρε την 295 που τοσο θες! και μετα θα περασω μια βολτα να τις κανουμε sli! :crazy: και μετα τα λεμε.... :hehe:

Ξαναείπα και ξαναλέω για τελευταία φορά.Όταν κάποιος ρωτάει τι είναι καλύτερο τότε απαντάω σε αυτό και μόνο και όχι τι συμφέρει από οικονομικής άποψης γιατί αυτό είναι κάτι το εντελώς υποκοιμενικό.Τι σε νοιάζει εσένα αν θα χάσει χρήματα κ.τ.λ. κ.τ.λ....η ουσία επί του θέματος είναι ότι δυο 280 είναι καλύτερες σε επιδόσεις από ότι μια 295.Και απλά το πρότεινα για να το διαπιστώσει και μόνος του ο φίλος μας αλλά όχι ότι συμφέρει οικονομικά.Μην μπερδεύουμε το τι λέμε και να μένουμε μόνο σε αυτά Ορέστη.Δεν υποβαθμίζω την 295 ούτε διαφωνω στο ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σαν κάρτα.Όσο για το τι θα έπαιρνα εγώ ...θα την έπαιρνα γιατί δεν υπάρχουν τα φράγκα για παραπάνω κατήγορίες και επιδόσεις!

Καλά Ορέστη για να μας πεις και να μας την βγεις ότι να'ναι θα πεις και θα κάνεις(το μόνο που και πάλι δεν ισχύουν και πάλι είσαι...out!)!!!Πάντως καλή η φωτό!:hehe:Απλά την τρίτη pcix να την βάλεις ανάποδα για να χωράει και η κάρτα σε btx μορφή!:neo::confused::hehe:

Παρε καμια αδεια φιλε...και πήγαινε διακοπες να ηρεμισεις.... γιατι δεν μας τα λες καλα:p

Καλά τα λες φίλε μου!:T:

Christara, παρε την 295 που τοσο θες! και μετα θα περασω μια βολτα να τις κανουμε sli! :crazy: και μετα τα λεμε.... :hehe:

που τοσο θελω οχι απλα την προτιμω απο μια 280 οχι απο 2 280 ομως:shout:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.