Jump to content

Etasis 850w ειναι αρκετο για 2x gtx295+i7 920?

losTSaint

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Που φτάσαμε, να έχουμε θηρία 850w και να αναρωτιόμαστε αν φτάνουν...:p

Θα έλεγα ναι, αλλά 2χ295??? Σε τι οθόνη θα παίζεις? Και 24-26 να πας δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα...

οθονη της υπογραφής......αλλα αργοτερα λεω να παρω μια 1920χ1080.....οπότε μαλλον θα χρειαστω την εξτρα δύναμη.....

Δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν το λιώσεις στο clockάρισμα.

Πάρε την μια τώρα και όταν πάρεις οθόνη, παίρνεις και την άλλη, που θα έχει πέσει η τιμή της...

Ναι αλλα οταν ενα παιχνιδια το τρεχεις στα 60 fps με μια κάρτα και με 2η στα 90, τι να το κάνεις?

Αυτο που λεει ο mech +100 :)

Μπορείς επίσης με την οθόνη να αγοράσεις 1 xbox controller και 1 καλο 5.1 headset και να ευχαριστηθείς παιχνίδι...

Αλλα αν επιμενεις, οκ no problem :)

εεεε απλα ελεγα να φτιξω ενα extreme gaming pc γιατι οπως και να το κάνουμε η δύναμη ειναι δύναμη!!!!!!:sarcastic:

Offside φίλος...καλή η δύναμη αλλά με μέτρο και σύνεση. Όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο πιο γρήγορα θα τα χάσεις...

Αν βέβαια αλλάζεις σύστημα κάθε 3μηνες, τότε πάσο...:daisy:

Δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν το λιώσεις στο clockάρισμα.

Πάρε την μια τώρα και όταν πάρεις οθόνη, παίρνεις και την άλλη, που θα έχει πέσει η τιμή της.

χμμμμμ καλη ιδεα!!!!!:jump1:

αν έχεις λεφτά για πέταμα, προχώρα :hehe:

Αυτη ειναι η σωστη απαντηση!

Ρε παιδια εγω με μια καρτα που ειμαι τα παιζω ολα τελεια με χ8ΑΑ σε 1920χ1200 πανω απο 60 fps!

Ακομα και το crysis σε τετοια settings ειμαι 38 average !

ευχαριστω παιδια για τις προτάσεις σας!!!!!!! ειχα σκεφτει και για 2χ gtx285.....μαλλον πιο value for money....αλλα αφού το etasis που εχω φτανει για τις gtx295 μαλλον θα ακολουθήσω μια πιο λογική οδο....:jester:

ευχαριστω παιδια για τις προτάσεις σας!!!!!!! ειχα σκεφτει και για 2χ gtx285.....μαλλον πιο value for money....αλλα αφού το etasis που εχω φτανει για τις gtx295 μαλλον θα ακολουθήσω μια πιο λογική οδο....:jester:

Η Λογικη Οδο μου αρεσε!!!χαχαχα!!! Συστημα με 2χ295 μονο λογικο δεν μου ακουγεται!

Φιλαρακο το μονο σιγουρο με δυο τετοια θυρια μεσα εκει δεν εχεις να φοβασαι τιποτα , Θα εχεις 960 SHADERS PROCESSORS ! Αυτα ειναι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.