Jump to content

Multirama Xtreme...

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Όχι είπαν να μας κάνουνε φάρσα και βάλανε το bannerάκι έτσι επάνω :p

είσαι κακεντρεχής και εγκάθετος:p

εγώ λίγες μπλέ οθόνες μπορεί να προκαλέσω στις Plasma....άντε και κάνα στιγμιαίο κόλλημα στο pc του ταμείου.τα υπόλοιπα που λέγονται για πλημμύρες και βόμβες μολότωφ είναι φήμες:crazy_pilot:

Γιατί? για να το πάνε Κηφισιά του χρόνου ?

δεν είναι κακή ιδέα. Πεύκη-Πειραιάς: 1 ώρα. Πεύκη-Κηφισιά: 5 λεπτά. Δεν είναι κακό. Καθόλου κακό :p

κριμα ρε γμτ...θα συμφωνησω με ντενινιο τοτε. μουλτι εξτριμ στα βπ!!

δεν είναι κακή ιδέα. Πεύκη-Πειραιάς: 1 ώρα. Πεύκη-Κηφισιά: 5 λεπτά. Δεν είναι κακό. Καθόλου κακό :p

ε ναι....οι εποχες αλλαζουν.Τωρα θα παψουν να λενε οι θεσ/κεις "δεν εχουμε στουρναρη εδω" :hehe:

ναι, πλέον θα λέμε αντί "Στουρναρότσαρκα" "Πάμε Εθνικήςαντισασεότσαρκα" :hehe:

Από τη μια χαίρομαι γιατί έρχεται πολύ πιο κοντά μου, από την άλλη λυπάμαι γιατί Η Στουρνάρη που ξέραμε άρχισε να πεθαίνει και μαζί της πέρα από τις αναμνήσεις κλπ πεθαίνει και ενα από τα πιο ενδιαφέροντα εμπορικά κέντρα της Αθήνας..

ναι, πλέον θα λέμε αντί "Στουρναρότσαρκα" "Πάμε Εθνικήςαντισασεότσαρκα" :hehe:

Από τη μια χαίρομαι γιατί έρχεται πολύ πιο κοντά μου, από την άλλη λυπάμαι γιατί Η Στουρνάρη που ξέραμε άρχισε να πεθαίνει και μαζί της πέρα από τις αναμνήσεις κλπ πεθαίνει και ενα από τα πιο ενδιαφέροντα εμπορικά κέντρα της Αθήνας..

Και όλα αυτά άρχισαν με την οικονομική κρίση και τα επεισόδια που έγιναν κοντά στον χώρο του πολυτεχνείου πριν κάτι μήνες:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.