Kokolikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2009 που λέτε laboboys εχτές..εκεί που έλιωνα στο Warhammer....κάνει ένα kaboum και σβήνουν όλα..:drool: ύστερα από ψάξιμο βρέθηκε ο πυρήνας του σκανδάλου.....ένας πυκνωτής στο άνω άκρο της μητρικής ακριβώς δίπλα στην υποδοχή της SATA...ύστερα από check στα υπόλοιπα μέρη..τα οποία δουλεύουν όλα (100%)πάμε full :crazy_pilot:για αλλαγή...βέβαια σκέφτηκα να άλλαζα και τις μνήμες σε ddr3 ή μήπως τσου:?:το σύστημα είναι αυτό που βλέπεται στην υπογραφή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 the mob.. the mob.. the mob is on fire...:banging: just kiddin'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 γελάς ε ????? :fist: δεν ξέρεις πως νιώθεις όταν μυρίζει καμένος πυκνωτής στις 2:30 το βράδυ... just kiddin' Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Mην πας σε ddr3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 :hm: λες ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 ΕVGA και έσκασε... και την είχα για καλή ποιότητα αλλά θα μου πεις τυχαίο είναι.Μη μπλέκεις με DDR3 κάνε τη δουλειά σου γιατί δε νομίζω ότι είχες στο μυαλό σουαναβαθμιση...αν είχες ναι ευκαιρία είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 19, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 βασικά EVGA είναι καλή αλλά δυστυχώς έσκασε τώρα τι κάνουμε ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Βασικά kokolikos έκανα πλάκα γιατί κι εσύ δεν ξέρεις πως είναι να κρασάρει μητρική κατά τη 1.00 το βράδυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 19, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 ναι ρε το κατάλαβαα:yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Φεβρουάριος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Είδα την επικεφαλίδα που έγραφες motherboard on fire κια χρησιμοποίησα τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιου the roof is on fire λίιιιγο αλλαγμένους. Σόρρυ αλήθεια αν σε πείραξε :sorry:. Ξέρω κι εγώ πως είναι αυτά τα πράγματα αλήθεια. Δεν πειράζει όμως rma...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Φεβρουάριος 19, 2009 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2009 Φίλε μου αν ασχολείσαι με o\c και έχεισ και φράγκα τότε πήγαινε σε i7 και DDR3 αλλιώς θα είσαι πολύ καλά και με DDR2.Εξάλλου έτσι είμαι και εγώ.Δες υπογραφή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 20, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 το θέμα είναι όμως τι να διαλέξω καμιά πρόταση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 20, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2009 Είδα την επικεφαλίδα που έγραφες motherboard on fire κια χρησιμοποίησα τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιου the roof is on fire λίιιιγο αλλαγμένους. Σόρρυ αλήθεια αν σε πείραξε :sorry:. Ξέρω κι εγώ πως είναι αυτά τα πράγματα αλήθεια. Δεν πειράζει όμως rma...... :giveup::giveup::coax: Δε με πείραξε καθόλου ρε συ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.