Boton Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 Σε καινούργιες μητρικές στη θέση του 4πινου του ρεύματους υπάρχει ενα 8πινο που σε κάποια τροφοδοτικά υπάρχει τέτοιο καλώδιο. Στα τροφοδοτικά που έχουν μονο το 4πινο καλώδιο ρεύματος τι γίνεται, υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας της μητρικής?
Boton Φεβρουάριος 19, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 19, 2009 Τότε ποιος ο λόγος που βάζουν το 8πινο? παίζει ρόλο σε περιπτώσεις oc?
Jason Φεβρουάριος 19, 2009 #5 Φεβρουάριος 19, 2009 Με το 8pin βελτιώνει την σταθερότητα της μητρικής κύριος σε καταστάσεις ο/c.
p_under Φεβρουάριος 22, 2009 #6 Φεβρουάριος 22, 2009 α ναι ? κομπλε τοτε,γιατι απο την πρωτη μερα στην P5e μου εχω βαλει 8πινο!
gijo Φεβρουάριος 22, 2009 #7 Φεβρουάριος 22, 2009 να ρωτησω και εγω κατι παρομοιο εχω την abit ip 35 pro η οποια εχει και μια υποδοχη για molex αναμεσα στις 2 pci-e θυρες εκει πρεπει να βαλο μολεξ η οχι?θα δω καποια διαφορα?
Jason Φεβρουάριος 22, 2009 #8 Φεβρουάριος 22, 2009 Φιλε μάλλον είναι έξοδος και όχι είσοδος για ρεύμα ...δες και μονος σου ότι είναι αρσενικο και όχι θηλυκό εντωμεταξύ η μητρική σου έχει θέση για 8pin οπότε.. http://www.abit.com.tw/common/windowprint.php?PICT_NAME=/upload/products/ip35-pro_top_500.jpg
Candyman Φεβρουάριος 22, 2009 #9 Φεβρουάριος 22, 2009 Φιλε μάλλον είναι έξοδος και όχι είσοδος για ρεύμα ...δες και μονος σου ότι είναι αρσενικο και όχι θηλυκό εντωμεταξύ η μητρική σου έχει θέση για 8pin οπότε..http://www.abit.com.tw/common/windowprint.php?PICT_NAME=/upload/products/ip35-pro_top_500.jpg Το τετράπινο αυτό είναι για να δώσεις ρεύμα στις pci-express θύρες (για τις vga) και πρέπει να το έχεις συνδέσει με μια παροχή ρεύματος molex. By the way αρσενικό τετράπινο είναι είσοδος ρεύματος όταν μιλάμε για Molex 4pin.
Jason Φεβρουάριος 22, 2009 #10 Φεβρουάριος 22, 2009 Το τετράπινο αυτό είναι για να δώσεις ρεύμα στις pci-express θύρες (για τις vga) και πρέπει να το έχεις συνδέσει με μια παροχή ρεύματος molex. By the way αρσενικό τετράπινο είναι είσοδος ρεύματος όταν μιλάμε για Molex 4pin.Για την δεύτερη κάρτα είναι ?Αν θες να κανεις CF;)
theovaz Φεβρουάριος 22, 2009 #11 Φεβρουάριος 22, 2009 Για την δεύτερη κάρτα είναι ?Αν θες να κανεις CF;)Για να δώσεις περισσότερο ρεύμα στη(ις) gpu είναι.Δεν χρειάζεται να έχεις cf για να το βάλεις και γενικά είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται,αν και δεν είναι απαραίτητο.
Candyman Φεβρουάριος 22, 2009 #12 Φεβρουάριος 22, 2009 Νομίζω πως είναι απαραίτητο να το έχεις συνδέσει πάνω και χρειάζεται και μονή κάρτα να έχεις. Γενικά τροφοδοτεί τις pci-express (κυρίως τις vga μια και οι περισσότεροι μόνο vga έχουμε σε pci-express θύρες). Oρίστε και τι λέει το manual της Abit: [ATX4P1]: Auxiliary 12V power connectorThis connector provides an auxiliary power source for devices added on PCI Express slots.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.