Jump to content

Mount monitor on wall

Jerry007

Recommended Posts

Λοιπόν σε λίγο καιρό θα γίνει η άφιξε του νέου γραφείου μου και σκέφτομαι σοβαρά την τοποθέτηση της οθόνης στον τοίχο πίσω του.

Έχω μια Samsung 2232BW αλλα απο ότι βλέπω δεν έχει τρύπες για να επιτρέπει το βίδωμα μιας βάσης για την τοποθέτηση στον τοίχο... :tomato:

Τι παίζει?Μήπως η samsung έχει βγάλει καμιά δικιά της βάση?Γενικά υπάρχει τρόπος να την βιδώσω στον τοίχο?(Χωρίς mod γιατί δεν θέλω να χαλάσει η εγγύηση της(2 χρόνια ακόμα...) :hm:

Ideas?

Πάνε μια βόλτα στο Praktiker, αν η οθόνη δεν έχει vesa mount δεν τα βάφουμε και μαύρα.

Ψάξε στα έπιπλα για μικρές ραφιέρες (15-20cm), έχει ξύλινες, μεταλλικές, γυάλινες και σε ότι μέγεθος θέλεις.

Διαλέγεις μια, την καρφώνεις στον τοίχο και ακουμπάς επάνω την οθόνη και καθάρισες. :fun:

Αν πάρεις μια ποιό μακρυά μπορείς να βάλεις επάνω και τα ηχεία σου δεξιά/αριστερά.. ;)

Τα καλώδια μπορείς να τα «κρύψεις» με κανάλι από κάτω, στην πίσω μεριά της ραφιέρας κόβεις ένα κομμάτι Π και από την τρύπα αυτή περνάς τα καλώδια, από κάτω από την ραφιέρα καρφώνεις ένα κανάλι στον τοίχο και τα κρύβεις μέσα. ;)

(πρόσεξε μονάχα να είναι το ίδιο μέγεθος με την βάση της οθόνης)

Ποιό εύκολο τότε, κοιτάς για γωνιακό ράφι.

Θα σου δώσει μεγαλύτερο βάθος και δεν θα έχεις πρόβλημα να ακουμπήσεις την οθόνη (και ότι άλλο θέλεις) επάνω... :rubik:

• 2 months later...

εχω την οθονη 2 μηνες και μολις προχθες ανακαλυψα οτι εχει vesa mount, λυσεις για wall mount βρηκα πολλες , κατι τετοιο

υπαρχει περιπτωαη να βρω ελλαδα??(εκτος απο πρακτικερ που αλλου ψαχνω??)η εστω σε ελληνικο online shop??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.