Jump to content

GIGABYTE RADEON HD4870X2 GV-R487X2-2GH-B 2GB PCI-E

vagioss

Recommended Posts

αν εχεις ηδη 4870χ2 ισως δεν αξιζει να την δωσεις για να παρεις 295, αλλα σε καινουργιο pc η αν εχεις καμια 3870(παραδειγμα λεμε τωρα) αξιζει και με το παραπανω

kbilly13 το ότι βγάζει σε ένα παιχνίδι 10-20 frames παραπάνω δεν πάει να πει ότι η 4870x2 δεν το παίζει στην ίδια ανάλυση. και επιπλέον δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι θα δουν διαφορά σε ανάλυση 1920*1200 με ενεργοποιημένα τα antianalaising και anisotropic. για χαμηλότερες αναλύσης το βλέπω κι εγώ. άρα τα 80 ευρώ παραπάνω δεν τα δίνω για να τα βλέπω στα μετροπρογράμματα. άμα λειτουργούσε η μηχανή physx τότε θα αγόραζα μια εξτρά κάρτα (τα 80 ευρώ που περισσεύουν) για αυτή την δουλειά. και όλα αυτά τα συζητάμε εδώ στην ελλάδα που οι τιμές είναι σε αυτή την κλίμακα. στο εξωτερικό η διαφορά είναι μεγαλύτερη.

Guys και οι δύο κάρτες είναι πανάκριβες τι το συζητάμε.....

Για κάποιον που θα πάρει τέτοια κάρτα δεν νομίζω να τον καίνε τα 80Ε και εξάλλου και οι δύο κάρτες είναι πάρα πολύ καλές σε επιδόσεις.

sofos1990 δεν έχεις απόλυτο δίκιο εδώ γιατί κάποιος μπορεί να κάνει οικονομίες μήνες για να την πάρει και τα 80 ευρώ να του φαίνονται πολύ μακρινό όνειρο ή ακόμα και άσκοπο άσε που υπάρχουν και μεταχειρισμένες 4870χ2 κάτι το οποίο προς το παρόν δεν ισχύει σε nvidia 295gtx

sofos1990 δεν έχεις απόλυτο δίκιο εδώ γιατί κάποιος μπορεί να κάνει οικονομίες μήνες για να την πάρει και τα 80 ευρώ να του φαίνονται πολύ μακρινό όνειρο ή ακόμα και άσκοπο άσε που υπάρχουν και μεταχειρισμένες 4870χ2 κάτι το οποίο προς το παρόν δεν ισχύει σε nvidia 295gtx

Έτσι ναι.Μεταχειρέσμένη 4870Χ2 όντως βρίσκεις πολύ πιο εύκολα από 295.Η γνώμη μου είναι πως για καθημερινή χρήση και παιχνίδια ας προτιμήσει την Χ2 που είναι και πιο φθηνή....

Παίδες ότι και να λέμε για 4870X2 ή GTX295, δεν είναι για τον φίλο..

Δεν είναι τα 80 ευρώ ή το ποια είναι καλύτερη και κατά πόσο

Από θέμα τροφοδοτικού, επεξεργαστή, μητρικής (pci-e 1.0)?

Δεν ξέρω αν έχω άδικο, αλλά θα έχει τρελλό bottleneck και το τροφοδοτικό δεν το βλέπω να σηκώνει...

Η πιο ορθολογική επιλογή είναι να πάει το πολυ για 4870 (1gb) ή GTX260

Εκτός αν βρει καμμιά 4870x2 used σε καλή τιμή.. και πάλι μάλλον θα έχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό..

Φιλε...Παρε μια 4870 1gb και πουλα cpu και psu και τσιμπα ενα καινιουργιο αξιπιστο psu και ενα cpu και θα εισαι αρχοντας και πληρες καλυμενος...

PC Power & Cooling 500W Silencer

8400

Κατα 1η φαση παρε psu και καρτα 4870 1gb.. κανε λιγο o/c στον cpu σου...και αμα δεις οτι δεν τραβαει και οτι ''μπουκωνει'' ο cpu σου αλλαξε τον και παρε εναν 8400 μεταχειρισμενο η καινιουργιο

Used parts

Enermax galaxy 850w ~> 80 euro

E8400 ~> 120 euro

Αντε τι αλλο θες :man_in_love:

Γιατι να αγορασει καινούργιο??

Ας την αγοράσει με το καλο πρώτα και αν δει οτι δεν ειναι αρκετά τα amper ή τα watt τοτε το συζητάμε... ;):)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.