Jump to content

GIGABYTE RADEON HD4870X2 GV-R487X2-2GH-B 2GB PCI-E

vagioss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολους ειμαι καινουργιο μελος και θα ηθελα τα φωτα απο οποιον ξερει. εχω ενα case με τα> ATX 630WATT AXP- MOBO-ASUS.P5KPL-CM> 4-gigaRAM 800MHz>160gigaHD SATA>INTEL-PENTIUM DUAL CORE 2,7.θελω να ρωτισο αν μπορω να βαλω πανω την GIGABYTE RADEON HD4870X2 GV-R487X2-2GH-B 2GB PCI-E με το τροφοδοτικο που εχω καθε αποψη δεκτηhmm.gif

Περα από το τροφοδοτικό πιστεύω οτι και με μια 4870 ''απλη'' είσαι καλυμένος. εκτός και αν πια θέλεις να τα ξεζουμιζεις τα games.

φιλε μου αν ειναι να δωσεις 390+ για μια 4870χ2 δωσε κατι παραπανω (+80 ευρω) και παρε μια 295... αν ειναι να φτασεις 400+ ευρω για vga η 4870χ2 δεν αξιζει πλεον τα λεφτα της.. δες εδω.. http://www.bjorn3d.com/read_pf.php?cID=1485 οσον αφορα την τροφοδοσια αν σηκωσει την ati να εισαι σιγουρος οτι θα τα καταφερει και με την 295

προχωρα στην αγορα της φιλε,απλα παρε ενα τροφοδοτικο που να την σηκωνει:)

το τροφοδοτικό υπάρχει είδη μόλις το πήρα,αυτο ειναι το ζητούμενο, αν μπορω να βάλω κάρτες τέτοιου τυπουhelp.gif

μια χαρά είναι η 4870χ2 και η μόνη που δεν αξίζει τα 80 ευρώ παραπάνω είναι η 295 ειδικά σε αναλύσης 1920*1080 όπου δεν έχει να δείξει κάτι το αξιοσημείωτο η 295 για τα λεφτά της.

το τροφοδοτικό σου επαρκή και με το παραπάνω τώρα κατά πόσο θα αντέξουν οι πυκνωτές του συν το χρόνο αυτό είναι άλλο καπέλο.

ναι, καλά.. δλδ πόσο παραπάνω διαφορά περιμένει να δει κάποιος για +80 ευρώ?...

http://www.guru3d.com/article/bfg-geforce-gtx-295-h20-review-water-cooling/11

Δείτε και τα άλλα games..

Και δείτε και στη τελευταία σελίδα πόσο ανεβηκε με overclock..

Aς είμαστε πιο υπεύθυνοι σε ότι λέμε και προτείνουμε.

H κορυφαία "μονή" κάρτα αυτή τη στιγμή είναι -με διαφορά- η GTX295

ναι, καλά.. δλδ πόσο παραπάνω διαφορά περιμένει να δει κάποιος για +80 ευρώ?...

http://www.guru3d.com/article/bfg-geforce-gtx-295-h20-review-water-cooling/11

Δείτε και τα άλλα games..

Και δείτε και στη τελευταία σελίδα πόσο ανεβηκε με overclock..

Aς είμαστε πιο υπεύθυνοι σε ότι λέμε και προτείνουμε.

H κορυφαία "μονή" κάρτα αυτή τη στιγμή είναι -με διαφορά- η GTX295

το θεμα ειναι αν αξιζει αυτα τα εξτρα+80 ευρω που ζηταει.

Γνωμη μου είναι ότι δεν θα τη σηκώνει, αν και δεν έχεις τπτ άλλο πάνω στο σύστημα, αλλά και να την σηκώνει θα είναι στο όριο και ανα πάσα στιγμή μπορει να τα τινάξει παίρνοντας και άλλα υποσυστήματα μαζί του. Θεωρεις τυχαιο ότι έχει την ίδια τιμη με τα 450watt αλλων εταιριων?

Γνωμη μου ειναι αν μπορεις να το επιστρεψεις να το κανεις και να πάρεις ένα άλλο με 80-90 ευρώ. Να φανταστεις ότι στη σελίδα του προιόντος δεν λέει καν πώς Ampere βγαζει combined η +12 γραμμή. Τεσπα, επιπλέον απ'ότι βλέπω έχει μόνο 2χ6 πιν για κάρτα γραφικών ενω η 4870χ2 θέλει και 8-πινο. Για να συνδεσεις λοιπον την κάρτα θα πρέπει να βάλεις τον μετατροπεα του 8-πινου στα 2χ6-πινα και το αλλο 6-πινο της κάρτας θα πρεπει να το συνδεσεις με μετατροπεα με 2χ4-πινα του τροφοδοτικου. Κοινως παρ΄το αυγο και κούρεφ' το. Και όλα αυτα με την κατα πάσα πιθανότητα να μην μπορεσει να σηκώσει το τροφοδοτικο την κάρτα σε full load όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι και να σου κάνει επανεκκινήσεις.

Επισης έχει υπόψη σου ότι ακόμα και σε αυτήν την ανάλυση ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος και θα περιορίζει την κάρτα σου. Επισης ο δίσκος σου είναι απο άλλη εποχη και είναι υπερβολικά αργος. Γνωμη μου είναι αν μπορεις να αλλαξεις το τροφοδοτικό, παρε μια απλή 4870 1gb, πάρε ένα σύχρονο δίσκο και υπερχρόνισε το επεξεργαστή. Παει χαλαρα μέχρι τα 3,2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.