thanoulis34 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 Γεια χαρα,Παιζω ενα παιχνιδι σε 1920 x 1200 και η εικονα συνεχεια εμφανιζει μια γραμμη στη μεση σα να χωριζεται στα δυο (νομιζω λεγεται tearing?). Μονο οταν τρεχει ο χαρακτηρας ή κινειται η καμερα οχι οταν ειναι ακινητος. Κοιταγα το ccc και εχει μια επιλογη στο dvi που λεει "reduce dvi frequency on high resolution displays"αυτο θα διορθωσει την κατασταση?επισης τι θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικο να σηκωνει η καρτα υστερα απο πολλες ωρες gaming?και εν τελει εαν η λυση ειναι να ριξω την αναλυση τι αναλυση να βαλω για να παιζει 16:9?ευχαριστω
charly13 Φεβρουάριος 18, 2009 #4 Φεβρουάριος 18, 2009 Πρεπει να ενεργοποιησεις απο το μενου του παιχνιδιου το vsync.Βεβαια θα εχεις max 60fps αλλα δεν θα εχεις tearing.Εναλλακτικα εαν δεν εχει το παιχνιδι τετοια επιλογη εχει ο driver.
thanoulis34 Φεβρουάριος 18, 2009 Author #5 Φεβρουάριος 18, 2009 το παιχνιδι δεν εχει vsync. Στο catalyst που βρισκω αυτη την επιλογη? μηπως λεγεται καπως αλλιως?
thanoulis34 Φεβρουάριος 18, 2009 Author #7 Φεβρουάριος 18, 2009 thanx george να ρωτησω επισης αυτο το βαζω στο full?και το option "reduce dvi frequency on high resolution displays" το εχω off?
greekfragma Φεβρουάριος 18, 2009 #8 Φεβρουάριος 18, 2009 εγώ θα το βαζα στο 3ο σκαλί......"πάντα ανοιχτό εκτός αν η εφαρμογή έχει διαφορετική επιλογή"για το reduce dvi frequency δεν γνωρίζω κάτι καθώς δεν έχω εμπειρία από ανάλυση μεγαλύτερη της 1680Χ1050.άστο στο off και εάν είναι όλα κομπλέ με την προηγούμενη ρύθμιση ανάλογα πράττεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.