Jump to content

Ποιας διαμετρου σωληνα προτιματε 1/2 3/8 η 7/16

vagchrist

Recommended Posts

Όταν όμως το κύκλωμα είναι πολύ μεγάλο με πολλά με μπλοκς τότε με 1/2 χάνεις κανονικά την μπάλα...

Και εγώ με 1/2, αλλά έχω δοκιμάσει και 3/8 και μικρότερη διατομή. Όλα εξαρτώνται από το σύστημα υδρόψυξης, τα σημεία εστίασης της ψύξης, και φυσικά και το χώρο που διαθέτεις. Για παράδειγμα, σε ένα Tt shark δε μπορείς να βάλεις 3πλο ψυγείο, 1/2 σωλήνες και να ζητάς να χωράει και 9 δίσκους :suicide2:

εγω αυτη τη φορα θα παω για 7/16 μικρη η διαφορα στις θερμοκρασιες κουμπωνει κανονικα στα ρακορ 1/2 καλη ροη και εχει καλυτερη εμφανιση απο το 1/2...

Όταν όμως το κύκλωμα είναι πολύ μεγάλο με πολλά με μπλοκς τότε με 1/2 χάνεις κανονικά την μπάλα...

Όταν θες να κανεις ένα μεγάλο κύκλωμα με πολλά blocks που λες ποτε δεν βάζεις 1/2 μονο και μονο να σκεφτείς ότι δεν λυγίσουν οι σωλήνες άμα είναι κοντά τα block το ένα με το άλλο :shout:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.