theo_mich Φεβρουάριος 21, 2009 #21 Φεβρουάριος 21, 2009 με ψαροντουφεκο.... σιγουρα δεν εχεις ιδέα.αυτο που μαλλον θες να πεις λεγεται βεργα-δελφινιερα ή ταιτης.. καμακι παντως με τπτ. με καμακι πας για χταποδια οχι για ψαρια. εκτος και αμα εισαι chuck noris:P
Kostas007 Φεβρουάριος 22, 2009 #22 Φεβρουάριος 22, 2009 με ψαροντουφεκο.... σιγουρα δεν εχεις ιδέα.αυτο που μαλλον θες να πεις λεγεται βεργα-δελφινιερα ή ταιτης.. καμακι παντως με τπτ. με καμακι πας για χταποδια οχι για ψαρια. εκτος και αμα εισαι chuck noris:P εχω στα χερια μου ενα mares αεροβολο κατι ψιλα εχω ασχοληθει νομιζα οτι γενικα απαξιωσες το ψαροντουφεκο:tongue: καμακι εννοεις το...χειροκινητο ε?
greekfragma Φεβρουάριος 22, 2009 #23 Φεβρουάριος 22, 2009 το άλλο που σκέφτεσαι Kostas είναι η βέργα με χταποδιέρα ή τρίαινα για άκρη.τα αεροβόλα ποτέ δε με βόλεψαν......2πλά λάστιχα all the way.
theo_mich Φεβρουάριος 22, 2009 #24 Φεβρουάριος 22, 2009 pathos open pro, δετα 2πλα 19αρια και 6,75 διφτερη αυστραλεζικη χειροποιητη = καθεται εδω και σχεδον 1 χρονο μιας και το παρατησα το σπορ παντως και μενα το δικο μου πρωτο οπλο αεροβολο ηταν(στα 12χρ.) αλλα το πεταξα στα σκουπιδια (δεν κανω πλακα) σε μια βδομαδα
Kostas007 Φεβρουάριος 23, 2009 #25 Φεβρουάριος 23, 2009 εγω μια φορα εκανα ψαροντουφεκο,δε μου κανε αισθηση ο πατερας μου ειναι μανιακος με τετοια(κηνυγια ψαρεματα καθε ειδους) εχει και μια βαρκα. παντως το ψαροντουφεκο που εχει ειναι απο τα πολυ καλα απ οτι εχω καταλαβει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.